War Planet Online: Global Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
343 TOPLAM İNDİRME
763.96 MB DOSYA BOYUTU

War Planet Online: Global Conquest: Gameloft'tan gerçek zamanlı askeri strateji savaş oyunu

War Planet Online: Global Conquest, Gameloft tarafından geliştirilen gerçek zamanlı strateji oyunu. Tüm gezegen savaş halinde ve generallerin tümü silahlanıp ulusların başında dünyaya meydan okuyor. Heyecan verici online devasa çok oyunculu oyunda gerçek zamanlı stratejik savaşlara katılın!

War Planet Online: Global Conquest İndir

War Planet Online, gerçek zamanlı stratejiler uygulamanıza ve kozlarınızı devasa bir gerçek dünya haritası üzerinde paylaşmanıza izin veren askeri MMO oyunu. Üssünüzü kuruyor, gerçek dünya haritasındaki bölgelere hükmediyor, klanların yönetimini alıyor, yeryüzünde ne kadar ulus varsa hepsini ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Savaşın göbeğinde bir dünyadaki tek askeri kuvvetsiniz. Küresel bir saldırı başlatacaksınız ama öncesinde sağlam bir üs inşa etmeli, güçlü müttefikler edinmelisiniz. Baskın, muharebe ve bitmeyen savaşlara kendinizi hazırlayın!

  • Binlerce gerçek oyuncunun durmadan hakimiyet için savaştığı devasa bir dünya
  • Sohbet sistemi; Global sohbette müttefiklerinizle konuşun, özel klik sohbetinde bir sonraki saldırınızı planlayın.
  • Zırhlı tanklar, jetler, uzun menzilli toplar dahil gerçek modern savaş makinelerinden esinlenilmiş pek çok birim
  • Aslına uygun çizilmiş dünya haritası
  • Canlı, gerçek zamanlı birebir muharebeler
  • Üs kişiselleştirme
  • Diğer oyuncularla ittifak oluşturma

Kaybedecek vaktiniz yok! Hemen War Planet Online’ı indirin. Bu gerçek zamanlı çok oyunculu strateji oyununda kabile işgallerinden dolu dizgin maceralara uzanan bir heyecan silsilesi sizi bekliyor!

  • Klik savaşları Merhamet, acıma duygusu yok!
  • Ülkenizi savunun.
  • Muharebeye hazır birimler
  • Dünyaya hükmedin.
  • Gerçek zamanlı savaşlar
  • Komutanlarınızı seçin.
  • Dünyanıza liderlik edecek cesaretinizin var mı?

 

Erkan Calp

War Planet Online: Global Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
485 TOPLAM İNDİRME

War Planet Online: Global Conquest (Dünya Hakimiyeti), Gameloft'un Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir MMO savaş oyunu.

War Planet Online: Global Conquest (Dünya Hakimiyeti), Gameloft’un Android platformuna ücretsiz çıkardığı strateji oyunları arasında. 2035 yılında geçen MMO savaş oyununda dünyanın dört bir köşesinden online çatışmaya katılıyoruz. Dünyanın hakimi olmak tek gayemiz.

Gameloft’un tüm oyunları gibi Türkçe dil desteğiyle geliyor War Planet Online. Oyunun başlangıcında ne için savaştığımızı, rolümüzü öğreniyoruz. Hemen ardından gelecek temalı filmlerden aşina olduğumuz bir sahneyle karşılaşıyoruz. Teknolojinin oldukça geliştiği bir dünyaya giriş yapıyoruz. Tamamen yabancısı olduğumuz bu yerde bir üs kurup yüzlerce hatta binlerce kişiye karşı nasıl mücadele edeceğimizi kafamızdan geçirirken, sadece ismini bildiğimiz bir bayandan “Üssüne hoş geldin, General” mesajı alıyoruz. Hannay Reyes adındaki bu karakter dünyayı tanımamıza yardımcı oluyor. Üssümüzü nasıl geliştireceğimiz, üniteleri nasıl kontrol edeceğimiz, nasıl savaşacağımız dahil tüm soruların yanıtını alıyoruz. Oyun Türkçe olduğundan öğretici kısmını kolay geçeceğinizi düşünüyorum.

Generallerin dünyayı ele geçirme mücadelesi MMO savaş oyununda savaş tankları, yüksek hasarlı bombardıman uçakları, seyyar topçular dahil modern savaş makinelerinden esinlenerek tasarlanmış etkileyici birçok birim yer alıyor. Dünya haritasını da etkileyici bulduğumu belirtmem gerek. Bu arada savaşı tek başımıza sürdürebildiğimiz gibi klan kurup güçlerimizi birleştirme şansına da sahibiz.

Erkan Calp

War Planet Online: Global Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
346 MB DOSYA BOYUTU

War Planet Online: Global Conquest (Dünya Hakimiyeti), Gameloft'un iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz strateji oyunu.

War Planet Online: Global Conquest (Dünya Hakimiyeti), Gameloft tarafından geliştirilen, tamamen Türkçe ve ücretsiz indirip oynayabileceğiniz MMO savaş oyunu. iPhone ve iPad’de keyifli oynanış sunan strateji oyununda dünyayı ele geçirme düşüncesinde olan Generaller ile karşı karşıya geliyoruz.

Gameloft’un yüksek kalitede, keskin grafiklere sahip ücretsiz MMO savaş oyunu War Planet Online: Global Conquest, 2035 yılında geçiyor. Dolayısıyla hem içinde bulunduğumuz dünya hem de ürettiğimiz birimler buna göre dizayn edilmiş. Oyunun başında hikayeden bahsedildiğinden ve oyunun Türkçe dil desteği olduğundan doğrudan oyuna geçmek istiyorum. Bu tarz oyunlarda görmeye alışık olduğumuz öğretici bölümü War Planet Online’da da karşımıza çıkıyor. “Üssüne hoş geldin, General” mesajıyla bizleri karşılayan Hannay Reyes, oyunun inceliklerini gösteriyor bizlere öncelikle. Diyaloglar da Türkçe olduğundan hikayenin içine kolaylıkla girebileceğinizi, oyuna hızlıca alışacağınızı düşünüyorum.

Savaş tankları, yüksek hasarlı bombardıman uçakları, seyyar topçular gibi modern savaş makinelerinin yer aldığı, aksiyonun hiç dinmediği bir savaş ortamına sokan War Planet Online’da mücadeleler birebir (PvP) gerçek zamanlı gerçekleşiyor ve klan kurabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total Conquest

    Total Conquest online altyapıya sahip bir sosyal strateji oyunudur
  • Dogs of War Online

    Dogs of War Online diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir sıra tabanlı strateji oyunudur
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur
  • Emporea: Realms of War and Magic

    Emporea: Realms of War and Magic online altyapıya sahip bir strateji oyunudur
  • Sparta: War of Empires

    Sparta: War of Empires, internet tarayıcınız üzerinden oynayabildiğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Age of Heroes: Conquest

    Age of Heroes: Conquest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online RPG oyunudur
  • Gears Tactics

    Gears Tactics PC İndir: Beğenilen oyun serisi Gears of War oyununun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu
  • Conquest

    Güzel bir sıtrateji oyunu...