Warcraft Rumble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
213 MB DOSYA BOYUTU

Blizzard Entertainment tarafından piyasaya sürülen Warcraft Rumble, mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir aksiyon strateji oyunudur.

Blizzard Entertainment'ın mobil cihazlar için geliştirdiği Warcraft Rumble, ücretsiz bir aksiyon strateji oyunudur. Warcraft karakterlerinin minik halleriyle karşımıza çıkan bu oyunda, karakterlerinizi komuta ederek yakın dövüş savaşlarına sokuyoruz. Oyun aslında bir kule hücumu oyunudur. Düşman koridorlarına ordunuzu yerleştirerek, yolun sonundaki boss'u alt etmeye çalışmalısınız. 

Warcraft Minis adı verilen 60'ın üzerindeki koleksiyonla beraber, Warcraft evrenindeki karakterleri deneyimleyebilirsiniz. Oyunda deneyim kazandıkça ve seviye atladıkça yeni karakterlerin kilidini açacaksınız. Bu sayede karşınıza çıkan güçlenmiş düşmanlara karşı siz de etkili bir mücadele gösterebilirsiniz.

Warcraft Rumble İndir

Oyunda oynayabileceğiniz birçok mod bulunuyor. Tek oyunculu bir şekilde boss'ları yenmeye çalıştığınız modun haricinde, çevrimiçi PvP modu da Warcraft Rumble içerisinde bulunuyor. Kendi stratejinizi oluşturarak karakterlerin kilidini açın ve maksimum seviyeye kadar tüm savaşları kazanın.

Blizzard Entertainment'ın monil kullanıcılar için geliştirdiği Warcraft Rumble'ı indirerek, siz de aksiyon strateji deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Warcraft Rumble Özellikleri

  • Mini orduların başına geçerek düşmanlara karşı stratejinizi oluşturun.
  • İster tek oyunculu modda isterseniz de PvP modunda oynayın.
  • 60'ı aşkın karakteri seviye atlayarak açın.
  • Yeteneklerinizi oynayarak açın ve karakterlerinizi geliştirin.
  • Güçlü birlikler kurarak baş düşmanları yenin.
Berkcan Aktürk

Warcraft Rumble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
204 MB DOSYA BOYUTU

Warcraft evrenini içerisinde barındıran Warcraft Rumble'da, aksiyon ve strateji deneyimi yaşayabilirsiniz.

Warcraft Rumble, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz bir aksiyon strateji oyunudur. Warcraft evrenindeki karakterleri içerisinde barındıran bu oyunda, oyun alanına karakterlerinizi yerleştirin ve diğer kalaeye hucüm edin. 60'ın üstünde karakter koleksiyonuna sahip olan Warcraft Rumble, oyunculara birçok mod seçeneği sunuyor. İstediğiniz farklı modları deneyimleyerek, çevrimiçi bir şekilde arkadaşlarınız veya diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz.

Warcraft Rumble İndir

Oyunu ayrıca tek oyunculu bir şekilde de oynayabiliyorsunuz. Karakter destenizi oluşturun ve karşınıza çıkan düşmanları öldürün. Gitgide artan zorluk seviyesi sayesinde, sıkılmadan sürükleyici bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca yeni karakterlerin kilidini açarak, daha güçlü düşmanlara karşı etkili olabilirsiniz. 

Karşınıza çıkan düşmanlara karşı etkili bir mücadele göstermek için, kendi stratejinizi oluşturun ve oyunda seviye atlayın. Atladığınız her seviyede ve belirli aralıklarda yeni karakterlere sahip olacaksınız. Karakterlerinizi stratejinize göre oyun alanına yerleştirin ve Warcraft evreninin tadını çıkarın. 

Siz de Warcraft Rumble indirerek, iOS cihazlarınızda aksiyon-strateji deneyimi yaşayabilirsiniz. Tek başınıza veya diğer oyunculara karşı savaşın, oyundaki en son seviyeye kadar mücadeleye devam edin.

Warcraft Rumble Özellikleri

  • Ordularınızı kurun ve stratejinizi oluşturun.
  • İster tek oyunculu modda isterseniz de PvP modunda oynayın.
  • karakterleri seviye atlayarak açın.
  • Yeteneklerinizi açın ve karakterlerinizi geliştirin.
  • Güçlü birlikler kurarak baş düşmanları yenin.
Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warcraft Arclight Rumble

    Warcraft Arclight Rumble ile Android akıllı telefon ve tabletinizde strateji savaşlarına katılabileceksiniz.
  • Dragon Warcraft

    Dragon Warcraft eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • World of Warcraft Sound Packs

    World of Warcraft Sound Packs, dünyanın en popüler en çok oynanan oyunlarından biri olan World of Warcraft'ın müziklerini dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • World Of Warcraft Armory

    World of Warcraft Armory uygulamasıyla mobil cihazınızda oyun karakterlerinize ulaşabilir, ekipman alıp satabilir ya da konuşmalara katılabilirsiniz.
  • Rumble Arena

    Rumble Arena, Android cihazlar için geliştirilen sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Super Tank Rumble

    Super Tank Rumble, kendi tankınızı tasarlayabildiğiniz online tank savaşı oyunu.
  • Pokémon Rumble Rush

    Pokémon Rumble Rush (Android) indir: Pokemon severler için yeni mobil oyun
  • Office Rumble

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.