Warface

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
60,030 TOPLAM İNDİRME

Warface, kaliteli grafikleri ve oynanabilirliğiyle ücretsiz bir şekilde online olarak oynayabileceğiniz bir MMOFPS oyunudur.

Warface, sürekli yeni güncellemelerle beraber dünya çapında oyuncu sayısını ikiye katladı bile! Crysis'in yapımcısı Crytek tarafından geliştirilen ve grafik motorları arasında büyük işlere imza atmış CryEngine sayesinde kaliteden de ödün vermeyen oyun, Türkiye sunucusunun da açılmasıyla birlikte piyasadaki online FPS oyunlarına canlılık getirdi.

Warface İndir

Diğer ücretsiz online oyunların aksine içerisinde barındırdığı farklı oyun modları, topluluğunu sürekli canlı tutan fırsat ve etkinlikleriyle birlikte lokal turnuvalara da kapısını açan Warface'e henüz kayıt olmadıysanız inanın çok şey kaçırıyorsunuz.

Crysis serisinden sonra aksiyonun grafik ayarlarıyla nasıl desteklenebileceğini bize kanıtlayan firma, free-to-play pazarında da farklılık yaratmak amacıyla Warface için büyük emek harcıyor. Özellikle Counter-Strike: Global Offensive gibi büyük rakipleri olmasına rağmen Warface, ülke çapında düzenlediği etkinlikler ve oyuncu dostu hizmetleriyle tüm FPS severleri çatısı altında birleştirmeyi başardı.

Hemen yukarıdaki butondan Warface'e ücretsiz kaydınızı gerçekleştirebilir ve oyunu indirmeye başlayabilirsiniz. Oyunun grafikleri yüksek bir seviyede olduğundan aşağıdan sistem gereksinimlerini de denetlemenizi öneriyoruz.

Warface Sistem Gereksinimleri

 

Enis Kirazoğlu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warface 2017: Türkiye

    Warface 2017: Türkiye ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.