Warside

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

Warside ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Warside uzak galaksilere yolculuk ederek heyecan dolu savaşlara katıldınız online altyapıya sahip bir aksiyon oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Warside'da bilim kurgu tabanlı bir hikaye bizi bekliyor. Oyunda galaksi çapında farklı kaynaklar üzerinde halimiyet kurmaya ve güç elde etmeye çalışan tarafların savaşları konu alınmakta. Biz bu savaşa kendi süper yeteneklere sahip askerimizi yaratarak katılıyoruz ve online arenalarda diğer oyuncularla çarpışarak kimin galip geleceğini belirliyoruz. Warside'da diğer oyuncuların yanısıra üzerinize akın akın saldıran canavar ordularıyla da yüzleşebilmeniz mümkün.

Warside'da fizik kurallarını değiştiren oyun mekanikleri bulunmakta. Bu nedenle oyunda çevresel şartları iyi bir şekilde değerlendirmemiz ve sürprizlere hazırlıklı olmamız gerekiyor. Kahramanlarımız jetpackleri ile kısa süreli olarak havada süzülebiliyorlar, duvarlarda asılı kalabiliyorlar veya düşmanlarının üzerine tepeden saldırabiliyorlar. Ekranda yatay olarak yol aldığımız oyunun 2 boyutlu grafikleri hem güzel görünüyor, hem de bilgisayarınızı yormuyor.

Warside'da oynanışı zenginleştiren çeşitli elementler de mevcut. Oyunda kahramanınızı geliştirebilmektesiniz. Bunun yanında çeşitli silah ve ekipman seçeneklerine de sahibiz. Warside'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 3 yüklü Windows XP işletim sistemi

- Pentium D veya AMD Athlon X2 işlemci

- 2 GB RAM

- Nvidia GeForce 8600 GT, ATI Radeon HD 2600 veya Intel GMA 950 EKRAN KARTI

- 2 GB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Conqueror's Blade

    Conqueror's Blade ile savaş alanına hükmedin. Taktiğinizi ve stratejinizi kullanarak aksiyonun içine dalın.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.