Watch Over Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Android için hazırlanan Watch Over Me uygulamasıyla kolayca tehlikeli anlarda dostlarınıza son konumunuzu gönderebiliyorsunuz.

Zaman zaman çeşitli seyahatlere çıktığımızda ya da çocuklarımızı okula gönderdiğimizde güvenlik sorunlarıyla karşılaşabiliyor, yakınlarımızın merak etmesine neden olabiliyoruz. Ayrıca her zaman başımıza gelenleri yakınlarımıza haber verme fırsatımız olmadığından Android kullanıcıları için hazırlanan Watch Over Me uygulaması hoşunuza gidecektir.

Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve devamlı olarak bulunduğunuz konumu takip ederek dostlarınızın bu konumu görmelerini sağlayabiliyor. Belli bir yolculuğa çıktığınızda, belirlenen check-in noktalarında check-in yapmazsanız hemen dostlarınıza ve yakınlarınıza son koordinatlarınızı vererek başınıza bir şey gelmesi halinde herkesin haberdar olmasını sağlıyor.

Ücretsiz sürümde bildirimler Facebook ve e-posta üzerinden bildiriliyor ancak uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak SMS ile bildirim özelliğini de aktifleştirebilirsiniz. Aynı zamanda belli şehirlerin tehlikeli bölgelerine giriş yaptığınızda sizi bilgilendirdiği için daha dikkatli olabiliyorsunuz. Eğer kendiniz çeşitli suçlara denk gelirseniz bunu da uygulama üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz.

Acil bir durumda telefonunuzu kullanma şansınız olmadığını dikkate alırsak, direkt onu sallayarak açabileceğiniz kamera kaydı ile suç anını hemen kayıt altına alma şansınız da var. Bilhassa çocuk sahibi olanların onların güvenlikleri konusunda emin olmak için mutlaka cihazlarında bulundurmaları gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Watch Over Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Watch Over Me ile kolayca mevcut konumunuzu dostlarınıza bildirebilirsiniz.

Watch Over Me uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının tercih edebilecekleri en etkili güvenlik uygulamaları arasında yer alıyor ve gerçek hayattaki güvenliğinizi oldukça güzel bir şekilde sağlıyor diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan ve çok kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulama sayesinde hiç zorlanmadan başınıza bir şey geldiğinde dostlarınızın ve ailenizin haberinin olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Uygulama GPS bağlantısı üzerinden bulunduğunuz konumu tanıdıklarınızın takip etmesi için kullanılabiliyor ve belli check-in noktalarında check-in yapmamanız halinde Facebook veya e-posta bildirimleri ile belirlediğiniz kişilere bilgilendirme mesajları gönderiliyor. Bu mesajlar içerisinde en son görüldüğünüz konum bilgisi de yer aldığı için hem yetişkinler hem de okula giden çocukların mobil cihazlarında kolayca kullanılabiliyor.

Dolayısıyla bir buluşmaya, toplantıya ya da seyahate çıktığınızda güvendiğiniz kişilerin nerede olduğunuzu bildiklerinden emin olabiliyorsunuz. Uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak SMS ile bilgilendirme yapma seçeneğini de aktif hale getirebiliyorsunuz.

Henüz tüm şehirlerde olmasa da belli başlı şehirlerde güvenli ve güvenliksiz bölgeleri de işaretleyen uygulama, böylece suç oranlarının yüksek olduğu semtlere giriş yaptığınızda sizi uyararak dikkatli olmanızı öneriyor. Ayrıca herhangi bir yerde başınıza bir şey geldiğinde bunu hemen diğer uygulama kullanıcılarıyla da paylaşabiliyor ve oralardan uzak durmalarını önerebiliyorsunuz.

Acil durum video çekimi de uygulamanın işe yarar özellikleri arasında. Bu özellik sayesinde akıllı cihazınızı sallar sallamaz video çekimi başlıyor ve böylece başınıza gelenleri daha sonra kanıt olmak üzere kaydedebiliyorsunuz. Güvenli mekanlarınızın koordinatlarını uygulamaya kaydederek buralara geldiğinizde takibin sona ermesini de sağlayabiliyorsunuz.

Kesinlikle her iOS kullanıcısının aktif olarak kullanması gerektiğini düşündüğüm uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Over

    Over, fotoğraflarınıza yazı ve obje ekleyip sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri.
  • Getting Over It APK

    Getting Over It APK Android oyunda çekiçle yüksek dağlara tırmanıyorsunuz.
  • Droid Over Wifi

    Droid Over Wifi, aynı WiFi bağlantısını kullanarak Android cihazlarınızın yönetimini bilgisayarınız üzerinden gerçekleştirmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Watch out Zombies!

    Watch out Zombies, genel olarak diğer zombi oyunlarına benzeyen fakat biraz daha eğlenceli bir Android zombi oyunu.
  • Watch the Videos

    Watch the Videos, internet üzerinde video aramaları yaparak yasaklı Youtube videolarını izleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Bridge Me

    Bridge Me, oyundaki ME karakterini evine güvenli bir şekilde götürebilmek için köprüler inşa etmeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.