Waterpark Car Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Suyla dolu parkurda yarışacağız.

Carling Dev tarafından geliştirilen ve mobil platform oyuncularına sunulan Waterpark Car Racing ücretsiz bir yarış oyunudur.

Birbirinden farklı yarış araçları kullanacağımız oyunda alışılmışın dışında pistler ile karşılaşacağız. Oyun içerisindeki pistler sularla dolu olacak ve oyunculara farklı bir deneyim yaşatacak. Üç sürücüye karşı yarışacağımız oyunda renkli içerikler bizleri bekliyor olacak. Orta derecenin aldındaki grafik açıları ile belirli bir kitleye hitap edecek olan oyun 10 farklı zorlu seviyeye sahip. Oyuncular bu seviyeleri kolaydan zora doğru ilerleyecek ve 3 farklı spor otomobilinden birini seçebilecekler.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım 4.3 gibi bir de inceleme skor puanına sahip. Akıllı telefonumuzun ekranında yer alan gaz ve fren pedalı yardımı ile oynayacağımız oyunda kapalı ve suyla dolu pistlerde yarışların tadını çıkaracağız. Oyuncular eğlenceli ve rekabet dolu anlar yaşayacaklar.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Waterpark Bike Racing

    Su üzerinde yarışacağız.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Crazy Speed Fast Racing Car

    Crazy Speed Fast Racing Car ile Android cihazınızda gerçek bir yarış atmosferine giriş yapabilirsiniz.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • Car Racing 2018

    Yarışlar bizleri bekliyor.
  • Idle Car Racing

    Dünyanın en hızlı yarış araçlarını deneyimleyeceğiz.
  • Real Car Racing Drift 3D

    Farklı arazilerde yarışacağız.
  • Racing in Car 2 APK

    Racing in Car 2 APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilir eğlenceli sürüş deneyimi yaşatan simülasyon tarzı araba yarışı oyunudur.