WD SmartWare Virtual CD Manager

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
714 TOPLAM İNDİRME
1.53 MB DOSYA BOYUTU

WD SmartWare Virtual CD Manager, Western Digital harici diskler için geliştirilen küçük ve basit bir sanal CD yönetim programıdır.

WD SmartWare Virtual CD Manager, yeni satın almış olduğunuz My Passport veya My Book harici diskinizin bir bölümü sanal CD (VCD) olarak kullanmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.

Oluşturacağınız VCD, WD SmartWare yazılımı kurulumunu, şidreleme ve şifre koruma uygulamasını, kullanım kılavuzlarını ve diğer kaynak dosyaları içermektedir. VCD bilgisayarınız üzerinde gerçek bir CD sürücüymüş gibi görüntülenir ve WD diskiniz bilgisayarınıza bağlı olduğu süre boyunca da görüntülenmeye devam eder.

Eğer bilgisayarınızın sabit diski üzerine WD SmartWare yazılımını veya şifreleme ve şifre koruma özelliğiniz kurmak istiyorsanız Virtual CD Manager'e ihtiyacınız olacaktır.

Sonuç olarak WD SmartWare Virtual CD Manager, WD diskleriniz üzerinde yer alan VCD'leri yönetmenize ve düzenlemenize olanak sağlayacaktır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Circle Virtual CD

    Circle Virtual CD ile CD'lerin imajını alabilirsiniz.
  • Virtual CD

    Virtual CD, CD veya DVD arşivlerinizi bilgisayarınızda yedeklemek ve bu yedekleri sanal sürücüler oluşturarak kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir gelişmiş sanal sürücü yaratma aracı.
  • DVDFab Virtual Drive

    DVDFab Virtual Drive ile DVD ve Blu-ray kalıp dosyalarınızı açabileceğiniz sanal sürücüler oluşturabilirsiniz.
  • gBurner Virtual Drive

    gBurner Virtual Drive, bilgisayarınız üzerinde sanal sürücüler oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.