We Heart It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,357 TOPLAM İNDİRME

We Heart It, popüler resim paylaşım sitesi weheartit.com sitesi üzerine favori resimlerinizi kolayca ekleyebileceğiniz Google Chrome eklentisidir.

We Heart It adlı Google Chrome eklentisi sayesinde internet üzerinde sörf yaparken karşılaştığınız ve hoşunuza giden resimleri kendi favori listenize ekleyebilirsiniz. Her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından kolaylıkla kullanılabilecek olan eklenti herhangi bir ekstra bilgisayar bilgisi gerektirmemektedir.

Eklenti yardımıyla favori resimlerinizi hızlı bir şekilde internet ortamına yükleyebilir ve daha sonra nerede olursanız olun resimlerinize kolayca ulaşabilirsiniz.

We Heart It eklentisini kurduktan sonra Google Chrome'un araç çubuğu üzerinde küçük bir kalp simgesi göreceksiniz ve eklentiyi bu kalp simgesine tıklayarak istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Pembe kalp simgesine tıkladıktan sonra, farklı web siteleri üzerinde beğendiğiniz resimleri seçerek favori listenize ekleyebilirsiniz.

Favori listenize ulaşabilmek için We Heart It web sitesi üzerinde kendinize bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir. İsterseniz doğrudan Facebook veya Twitter hesaplarınızı kullanarak We Heart It üzerinde oturum açma şansına da sahipsiniz.

JPG, PNG ve GIF uzantılı resim formatlarını destekleyen eklenti ile favori listenize eklemek istediğiniz resimlerin boyutlarının 240x200 çözünürlüğünden daha yüksek olması gerekiyor.

Can Çevrim

We Heart It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,264 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

We Heart It, Android cihazlarınız üzerinde birbirinden güzel fotoğraflar keşfedebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz sosyal bir uygulamadır.

We Heart It dünyanın dört bir yanından milyonlarca insanın fotoğraflarını paylaştığı bir fotoğraf paylaşım topluluğu sitesidir. Siteyle aynı adı taşıyan Android uygulaması sayesinde mobil cihazlarınız üzerinden siteyi ziyaret ederek paylaşılan fotoğrafları görüntüleyebilir ve kendi fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz.

Ayrıca We Heart It Android uygulaması yardımıyla birbirinden güzel fotoğrafları keşfederek, bunları koleksiyonlar halinde düzenleyebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarıyla entegre olarak çalışan uygulama aracılığıyla beğendiğiniz fotoğrafları Facebook, Twitter ve Tumblr üzerinden arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

We Heart It Özellikleri:

  • Yüksek kalitede fotoğrafları görüntüleme
  • Arama kriterlerinizi belirleyerek istediğiniz tarzda fotoğraflar görüntüleme
  • Favori fotoğraflarınızı galerinize, telefonunuza kaydetme veya duvar kağıdı olarak kullanma
  • Beğendiğiniz resimleri Facebook, Twitter ve Tumblr aracılığıyla paylaşma
  • Resimlerinizi farklı başlıklar altında kategorilendirme
  • Dünyanın dört bir yanından insanların paylaşımlarını takip edebilme
Can Çevrim

We Heart It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

We Heart It, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde fotoğraf paylaşabileceğiniz ve paylaşılan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.

Dünya üzerinde milyonlarca insan tarafından beğenilerek kullanılan We Heart It adlı web sitesi için geliştirilen ve siteyle aynı adı taşıyan iOS uygulaması sayesinde, iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinden siteye bağlanarak fotoğraflarınızı paylaşabilir ve başkaları tarafından paylaşılan birbirinden güzel fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

Kendi galerilerinizi oluşturabileceğiniz ve dünya üzerinde birçok insanın paylaştığı resimleri takip edebileceğiniz bu sosyal resim paylaşım platformunu gerçekten çok seveceğinize eminim.

Ruh halinize göre fotoğraflara bakabileceğiniz, sanat, moda veya farklı bir konuyla ilgili resimler bulabileceğiniz, sevdiğiniz resimlerden kendi koleksiyonlarınızı oluşturabileceğiniz, yeni stillerle ilgili resimler sayesinde dünyadan haberdar olabileceğiniz bir uygulama olan We Heart It özellikle resim meraklılarının mutlaka mobil cihazları üzerinde yer alması gereken bir uygulama.

We Heart It Özellikleri:

  • Beğendiğiniz resimleri Facebook, Twitter ve Tumblr üzerinden paylaşma
  • Farklı başlıklar altında istediğiniz resimleri arama
  • Favori resimlerinizi galerinize ekleyebilme, telefonunuza indirebilme veya duvar kağıdı olarak atayabilme
  • Tüm resimleri yüksek kalitede görüntüleme
  • Farklı başlıklar altında galeri oluşturabilme
  • Dünyanın her köşesinden farklı insanları takip edebilme
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Read It Later

    Firefox eklentisi olan Read It Later ile bir kereliğine ziyaret etmek istediğiniz sayfaları bu listeye ekleyebilir ve istediğiniz zaman bu siteleri ziyaret edebilirsiniz.
  • Cooliris

    Firefox internet tarayıcınıza kuracağınız bu eklenti ile popüler tüm resim ve video sitelerinden aradığınız içerikleri 3 boyutlu şık bir arayüz ile görüntüleyebileceksiniz.
  • Pixorial

    Hikayenizi, anılarınızı ya da anlatmak istediğinizi en iyi video ile anlatabilirsiniz. Pixorial ise hikayenizi anlatmanız için size bu fırsatı sunan mükemmel bir video depolama ve düzenleme platformudur.
  • WeVideo

    Kameranızdan videoyu çekin, WeVideo servisine yükleyin ve üzerinden dilediğiniz düzenelemeyi yaptıktan sonra sosyal ağlarda ve Youtube üzerinden paylaşın.
  • Batch It 4.71

    Batch It ile resim ve fotoğraf arşivinizde yapıcağınız düzenlemeler gruplandırmalar en kısa yoldan çözülecek.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ile karanlık bir dünyada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Atomic Heart

    Atomic Heart, ütopik bir evrende geçen FPS türünde bir macera ve aksiyon oyunudur. Oyun İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra alternatif bir tarihte geçiyor.
  • Instagram for Chrome

    Chrome için Instagram eklentisi ile Instagram fotoğraf ve videolarına tarayıcınızdan göz atabilirsiniz.