We Were Here

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
684 TOPLAM İNDİRME

We Were Here arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

We Were Here oyunculara oldukça ilginç bir oyun tecrübesi yaşatan ve online altyapıya sahip olan bir macera oyunu olarak tanımlanabilir.

Macera oyunları genelde tek kişilik hikayeler içerirler ve bu hikayelerde bulmaclaarı çözerek ilerlemeye çalışırız. Daha önceden diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğimiz macera oyunlarıyla karşılaşmamıştık. We Were Here bu anlamda macera oyunlarına yeni bir bakış açısı getiriyor ve ortak oynanabilen bir yapı sunuyor.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan We Were Here'de soğuk topraklarda geçen bir hikaye konu alınıyor. Biz bu soğuk iklimde kaybolmuş ve arkadaşlarından ayrı düşmüş bir kahramanın yerine geçiyoruz. Sahip olduğumuz tek şey ise bir telsiz. Bulunduğumuz kaleden kurtulabilmek için telsizimizi kullanmamız gerekiyor. Telsizin öbür ucunda ise arkadaşlarımız yer alıyor.

We Were Here sesli iletişim kurarak arkadaşlarınızla birlikte bulmacaları çözeceğiniz bir oyun. Oyunda siz karşınıza çıkan şeyleri arkadaşlarınıza tarif edecek veya arkadaşlarınızın talimatlarını dinleyeceksiniz. Ancak bu şekilde oyunda ilerleyebileceksiniz.

We Were Here'ı oynayabilmek için doğal olarak mikrofona sahip olmanız gerekiyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Mikrofon

- Windows 7 işletim sistemi

- Intel Core i3 veya eşdeğer özelliklere sahip işlemci

- 4 GB RAM

- Intel HD Graphics 6000 ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 2 GB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • We Were Here Expeditions: The FriendShip

    Arkadaşlarınızla birlikte eşli bulmacaları çözdüğünüz We Were Here Expeditions: The FriendShip oyununda, görevleri tamamlayın ve artan zorluk derecesine sahip bulmacaları tamamlayın.
  • We Were Here Forever

    We Were Here Forever ile gizemli bir kaleden kaçmaya çalışacağız.
  • This Bed We Made

    Oteldeki bir hizmetçiyi yönettiğiniz This Bed We Made'de, otele gelen misafirlerin sırlarını ortaya çıkarın ve zengin bir hikaye deneyimi yaşayın.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • HERE Maps

    Nokia'nın başarılı harita uygulaması HERE Maps'in Windows 8.1'li cihazlar için özel olarak geliştirilmiş sürümüdür.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.