Weave News Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Weave News Reader ile istediğiniz tüm haberler tek bir uygulamada.

Weave News Reader, tüm haber kaynaklarını tek bir yerde toplayan ücretsiz bir uygulamadır. İlgi alanınıza giren web site ve blogları takip edebildiğiniz uygulama, teknolojiden oyuna, modadan tasarıma, kitaptan karikatürlere pek çok farklı kategorideki içeriği bir arada sunuyor.

İstediğiniz tüm haberleri tek bir yerde toplayan ve en sade şekliyle sunan Weave News Reader'da ilginizi çeken kaynakları ekleyebilir, internette zaman kaybı yaşamadan tüm haberleri kolayca takip edebilirsiniz. Hazır kategorilerden ilgi alanınıza giren kaynakları seçebilir veya haberlerini takip edeceğiniz web sitesinin adresini girerek haber listenizi oluşturabilirsiniz. Farklı haber kaynaklarının yanı sıra Microsoft, Twitter, Facebook ve Google hesaplarınıza giriş yaparak bu servislerdeki akışınızı da takip edebilmeniz mümkün.

Mobil platformlarda oldukça popüler olan kişiselleştirilebilir magazin dergisi Flipboard'a alternatif olarak kullanabileceğiniz Weave News Reader ile onlarca kategorideki binlerce kaynağı tek bir yerden takip edebilirsiniz.

Erkan Calp

Weave News Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Weave News Reader uygulaması ile farklı haber kaynaklarını tek bir yerden takip edebilirsiniz.

Weave News Reader, ilginizi çeken haberleri tek bir yerden kolayca takip edebileceğiniz bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz olan uygulamayı Windows Phone'lu telefon ve tabletinize yükleyerek teknoloji, spor, iş, oyun, sinema ve daha onlarca kategoride gruplandırılmış haber kaynaklarını takip edebilirsiniz.

Kişiselleştirilebilir magazin dergisi Flipboard baz alınarak geliştirilmiş Weave News Reader adlı uygulamada hazır kategorileri seçerek, rss adreslerini ekleyerek veya web sitesinin / blogun adresini girerek haberleri takip etmeye başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz haberleri sosyal ağlar, e-posta ve kısa mesaj aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Son girilen makaleleri uygulamayı açmadan ana ekranınızdan da takip edebilmeniz mümkün.

Farklı kategoride binlerce kaynağı tek bir yerden takip etmenizi sağlayan uygulama, haberleri sadeleştirilmiş biçimde sunmaktadır. Yazı boyutlarını değiştirebilir, yazı büyüklüğünü ayarlayabilir, gündüz ve gece okuma temalarını seçebilirsiniz.

Kişiselleştirilebilir seçenekler sunan Weave News Reader, Windows Phone Mağazası'ndaki en iyi haber okuma uygulamalarından biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nextgen Reader

    Nextgen Reader, Windows 8 için geliştirilmiş, hem dokunmatik hem de klasik cihazlara uygun arayüz sunan en hızlı RSS okuma uygulamasıdır.
  • MSN News

    MSN News uygulaması ile son dakika haberlerini ve ilginizi çeken konuları en güvenilir kaynaklardan takip edebilirsiniz.
  • Fedora Reader

    Ekonomik RSS okuyucu Fedora Reader ile internet bağlantınızı daha az düşünerek haber takip etmeniz mümkün.
  • Facebook News Feeds Reader

    Facebook News Feeds Reader ile Facebook sayfalarına sürekli olarak bağlı kalarak, olanı biteni kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Adobe Reader Touch

    Adobe Reader Touch ile PDF dosyalarınızı güvenli şekilde görüntüleyebilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • ezPDF Reader

    ezPDF Reader, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz modern pdf görüntüleme uygulaması.
  • Weave 3D

    Bir tünel içerisinde uzay geminizdesiniz. Karşınıza çıkan engelleri hızınız ve çevikliğiniz ile atlatmaya hazır mısınız? Sizi kemerlerinizi bağlayıp küçük, eğlenceli ve ücretsiz Weave 3D oyunu ile mouse kullanma becerinizi ölçmeye