Web Site Maestro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,637 TOPLAM İNDİRME
7.12 MB DOSYA BOYUTU

Web sitenizdeki içerik arttıkça açılma hızı düşüyorsa sitenizin hızını artırmak için Web Site Maestro optimizasyon yaparak gözle görülür bir hız artışı sağlayabilirsiniz.

Özellikle mutimedya içerik yönünden zengin web sitelerinin HTML kodlarını optimize ederek yüklenme sürelerini kısaltan Web Site Maestro ile siteniz daha hızlıyüklenecek.

Programın temel çalışma prensibi sitedeki kodları sıkıştırma esasına dayanır. Siz web sitenizin orjinal dosyalarında çalışmaya devam ederken program ayrı bir dosyada işlem yapar. Böylece sitenin orjinal hali bozulmamış olarak kalır. Program gelişmiş sihirbazıyla kullanıcıları adım adım yönlendirerek hangi dosyaları optimize etmek istediğinizi sorar ve istenmeyen hiç bir dosyaya dokunmaz. Program JavaScript, Java, LassoScript, CFscript, VBscipt, Jscript, PHP, ASP, JSP, CSP, TPL ve CSS formatlarını destekler. Program optimize işleminden sonra kendi FTP istemcisini kullanarak dosyaları sizin için FTP'ye yükleyebilir.

İçerik yönünden zengin web sitelerini optimize etmek için etkili araçlar sunan Web Site Maestro programı sıkıştırma işlemiyle yavaş yüklenen web sitenizin hızını artıracak.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SiteSpinner

    Site tasarım ve yönetimi için bire bir..
  • WebSide

    Sizinde bir web sayfanız olsun istemezmisiniz? Webside site yapım aracı ile artık site sahibi olmak çok kolay.
  • Site Durum Raporu

    Site Durum Raporu, internet sitenizin genel durumu hakkında bilgiler alabileceğiniz kullanımı kolay ve kurulum gerektirmeyen sade bir programdır.
  • Cyotek Sitemap Creator

    Cyotek Sitemap Creator ile web siteleriniz için kolayca site haritaları hazırlayabilirsiniz.
  • Netpeak Checker

    Netpeak Checker farklı SEO parametrelerine göre web sitelerini analiz etmenize olanak tanıyan başarılı bir SEO aracıdır.
  • Seo Decompiler

    Seo Decompiler, Windows işletim sisteminiz üzerinde SEO çalışmalarınıza yardımcı olacak bir backlink analiz programıdır.
  • SEO Spider Tool

    SEO Spider Tool, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir SEO yazılımıdır.
  • SEO Traffic Booster

    SEO Traffic Booster, Windows cihazlarınızda sitenizin SEO işlemlerini yapabileceğiniz harika bir yazılım.