Web Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
15,760 TOPLAM İNDİRME

Web Video Downloader popüler video sitelerinden kolayca video indirmenize yarayan bir Firefox eklentisidir.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Eklentiler kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Web Video Downloader, Firefox için geliştirilen basit, ücretsiz ve popüler bir video yakalama/indirme eklentisidir. Bu eklentiyle YouTube, Facebook, MSN, MySpace, Google Video, Yahoo Video, Viemo, Revver ve daha bir çok popüler video sitesinden istediğiniz videoları kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

YouTube FLV, AVI, WMV, MP4, MPG, 3GP, MOV, MKV, RM, RMVB, ASF gibi bir çok farklı formattaki videoyu kolayca indirmenize olanak sağlayan bu başarılı ve ücretsiz uygulamayla isterseniz kolayca swf formatındaki Flash Oyunlarıda bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ant Video Downloader

    Ant Video Downloader, Firefox internet tarayıcısı kullanan kullanıcılar için geliştirilen başarılı bir video indirme eklentisidir.
  • Easy YouTube Video Downloader

    Easy YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını yüksek kalite video ve ses formatlarında indirebileceğiniz gibi desteklenen formatlara dönüştürebileceksiniz.
  • Flash Video Downloader

    Firefox tarayıcınıza kurulan Flash Video Downloader eklentisiyle FLV, MP4 tabanlı tüm videoları ve flash tabanlı oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Youtube Video and Audio Downloader

    Youtube Video and Audio Downloader, adlı Firefox eklentisi sayesinde Youtube videolarını ve seslerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • SoundCloud Downloader for Firefox

    SoundCloud Downloader for Firefox ile SoundCloud üzerinden parça indirebilirsiniz
  • Saleen Software Web Downloader

    Saleen Software Web Downloader ile farklı fotoğraf ve video paylaşım sitelerinden dosya indirebilirsiniz
  • My Video Downloader

    My Video Downloader ile YouTube, Google Video, DailyMotion, MetaCafe gibi popüler web sitelerindeki videoları indirirken formatlarını da aynı zamanda değiştirebilirsiniz.
  • Picture Downloader

    Picture Downloader ile istediğiniz web sitesindeki tüm resim, müzik, video, flash, program ve dökümanları dakikalar içerisinde bilgisayarınıza indirin!