Webroot Accelerate v4.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,738 TOPLAM İNDİRME
1.04 MB DOSYA BOYUTU

Accelerate, Windows ayarlarıyla oynayarak internet hızını arttırmaya çalışıyor. Böylece bağlantı türünüze göre ayarlama yapılabiliyor..

Accelerate, Windows ayarlarıyla oynayarak internet hızını arttırmaya çalışıyor. Böylece bağlantı türünüze göre ayarlama yapılabiliyor. Bütün tarayıcıları destekleyerek aynı zamanda diğer programların da olduğu gibi internet çıkışına sahip olan programları etkiliyor.

Gözümüze batan 2 önemli özelliği var, öncelikle kötü bağlanmış ya da parazitli hatlardan etkilenmenizi minimuma indiriyor.Diğeri ise siz sadece modem türünüzü seçip ileriye tıkladığınızda gerisini kendisi hallediyor.Sizni hiçbir şekilde ayar yapmanıza gerek kalmıyor. Böylece nerdeyse tam otomatik bir kurulum yapıyor. Zevkli tasarlanmış menüleri ve insanı yormayan arayüzü ile kullanabilecek bir program.

Bu program sayesinde dial-up ve kablo modem hızını artırarak mevcut bağantınızı 3 kata kadar hızlandırabiliyorsunuz. Accelerate Internet Explorer, Netscape, AOL, MSN ve CompuServe gibi Browser'ların hepsini destekliyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Accelerate 4.0

    İnternet bağlantınızı hızlandırın
  • Webroot SecureAnywhere

    Webroot SecureAnywhere, sisteminizi yormaz, güncel tehditlere karşı bilgisayarınızı korur.
  • Webroot Desktop Firewall

    Webroot güvenlik duvarı ile internet bağlantınızı dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı korumasız bırakmamış olacaksınız.
  • Webroot Pop-up Washer

    Pop-up engelleyici
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Xara Webstyle v4.0

    Hazır button setleri, bannerlar, şablonlar..
  • Asistan v4.0

    Asistan foto, Lodos tarafından fotoğraf stüdyoları için özel olarak üretilmiş bir otomasyon paketidir.
  • The Computer Security Tool v4.0

    The Computer Security Tool ile bilgisayarınızda bulunan açık portların güvenliğini sınayabilir,tehlikelilik derecelerini görebilir,dosya güvenliğini denetleyebilir,kısacası sistem güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.