WebTrends Log Analyzer 8.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,564 TOPLAM İNDİRME
11.44 MB DOSYA BOYUTU

WebTrends Log Analyzer programı, İnternet Web sitenize ince ayar yapabilmenizi sağlar.

WebTrends Log Analyzer programı, İnternet Web sitenize ince ayar yapabilmenizi sağlar. Win95/NT arka plan servisi gibi çalışan bu program son yenilik raporlarını değişik doküman formatları şeklinde (Word, Excel, ASCII, HTML, e-posta... gibi) sunar. Bu program sunucu log bağlantılı dosyaları analiz eder ve yeniler. Zip ve Gzip gibi sıkıştırılmış dosya bağlantılarını yazar ve okur. Çoklu DNS gözlemi sağlar. IIS 4.0 (uyumlu plug-in), API (yeni log analiz profilleri), WYSISYG (rapor stil düzenleyicisi), özellikleri vardır. SNMP yönetim konsolu ve TNG Unicenter birleşimini içerir. Ayrıca, WebTrends'i düzenlemenizi, yaratmanızı ve görmenizi sağlayan kendi içinde inşa edilmiş uzaktan rapor sunucusunu ve sadece sizin kataloğunuzu kullanan e-posta raporlarını içerir. Sürüm 8.0 DNS lookup ve analizlerde önemli performans zenginleştirmeleri, cookie filtresi, okunabilirliği artıran yeni grafik motoru ve daha fazlasını içerir. Bu program 14 günlük deneme içindir. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FastStats Analyzer

    Eğer bir web siteniz varsa ve sitenizle ilgili ziyaretçi istatistiklerine kolayca ulaşmak istiyorsanız FastStats'ı denemelisiniz.
  • SiteSpinner

    Site tasarım ve yönetimi için bire bir..
  • Seo Decompiler

    Seo Decompiler, Windows işletim sisteminiz üzerinde SEO çalışmalarınıza yardımcı olacak bir backlink analiz programıdır.
  • SEO Spider Tool

    SEO Spider Tool, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir SEO yazılımıdır.
  • SEO Traffic Booster

    SEO Traffic Booster, Windows cihazlarınızda sitenizin SEO işlemlerini yapabileceğiniz harika bir yazılım.
  • INK

    INK ile yazılarınızı SEO uyumlu hale getirin.
  • Netpeak Checker

    Netpeak Checker farklı SEO parametrelerine göre web sitelerini analiz etmenize olanak tanıyan başarılı bir SEO aracıdır.
  • Site Durum Raporu

    Site Durum Raporu, internet sitenizin genel durumu hakkında bilgiler alabileceğiniz kullanımı kolay ve kurulum gerektirmeyen sade bir programdır.