WeGame X

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME

WeGame X, Tencent'in yaptığı oyun istemcisidir.

WeGame X, Tencent Games'in kendi oyunlarını yayınalamak üzere geliştirdiği dijital oyun platformudur.

Geçtiğimiz yıl, Riot Games'e sahip olan ve Activision-Blizzard, Ubisoft ve Epic Games'te% 40 hisseye sahip olan Çinli grup şirketi Tencent, Tencent Gaming Platformunu yeniden inşa edip küresel olarak başlatacaklarını açıkladı. Tencent Gaming Platform, 200 milyon kullanıcısı olan ancak şu ana kadar Çin'de bulunan dijital mağazası ve başlatıcısı. Hong Kong'daki sunucularla yeni platformları WeGame X'e dünyanın geri kalanından erişilebilir. (Dilin açılması bu sayfanın sağ üstündedir.) Şu anda WeGame X oldukça çıplak.

"Erken erişim" olarak etiketlendi ve üzerinde yalnızca 17 oyun var, bunlar öncelikle Çince Ebeveynler, Portia At My Time ve Forts gibi bağımsız oyunlar. Larian Studios, Deep Silver ve Hello Games, ön sayfada "FAMOUS IP" altında listelenmiştir. Başlatıcı, kullanıcı incelemeleri, tür etiketleri ve bulut tasarrufu ve bazı oyunlar için çevrimdışı mod gibi özellikler içerir. Bununla birlikte, belirli bir oyunun hangi dilleri desteklediğinden emin olmanın bir yolu yoktur ve ücretsiz ritim oyunu Nishan Shaman gibi bazı oyunlar yerelleştirilmemiştir.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X-Setup Pro

    Windows kayıt defterinizi düzenlemenize olanak veren ve tek dosya ile bir çok bilgisayarı düzenleyebileceğiniz oldukça gelişmiş bir sistem hızlandırma ve geliştirme aracı.
  • X-ThinPro 6.3

    Microsoft Windows ve X-Windows sistem ortamlarını birleştiren bir X-Server. X-ThinPro, bir PC'yi standart PC'den tam fonksiyonlu X-terminaline dönüştürmek için pahalı olmayan fakat güçlü ve etkili bir yoldur.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.