Welcome Home To Windows Phone

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME
23.5 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone cihaz kullanmaya başlayıp diğer platformlara ait eski cihazındaki tüm verileri aktarmak isteyenler için Welcome Home to Windows Phone en pratik seçeneklerden birini sunuyor.

Eski cihazından kurtulup Windows Phone'a geçiş yapmayı sağlayan Welcome Home to Windows Phone; iOS, Android veya Blackberry cihazınızdaki tüm bilgileri ve verileri Windows Phone cihazınıza eklemeye yarayan bir araç. Cihazlarınızda depolanan her şeyi yedeklemek konusunda başarılı bir performans sergileyen bu uygulama Mac OS X veya Windows üzerinden kullanabileceğiniz pratik birçok seçeneği kullanımınıza sunuyor.

Welcome Home to Windows Phone kullanmak istiyorsanız illa ki bir Windows Phone cihazına ihtiyacınız yok. Cihazınızı USB ile masaüstüne bağladıktan sonra uygulama bir tarama işlemi gerçekleştiriyor ve tüm gerekli bilgileri masaüstüne aktarıyor. Takvim notları ve kişileriniz derhal Windows Live hesabınıza aktarılabiliyor. Fotoğraflarınızı ve Videolarınızı iPhoto ve iTunes'a aktarmanız da mümkün. Uygulamaların transferini gerçekleştiremeyen araçlar size alternatif olarak kullanmak isteyeceğiniz tavsiyeler sunuyor. Uygulamalara ulaşmanız için size QR kodları da sunan Welcome Home to Windows Phone tüm önerilerin olduğu linkleri PDF dosyası olarak da kaydetmenizi sağlıyor.

Genel anlamda çok işlevsel olan program, iCloud ile uyumsuz ve Android 4.1 ile bazı sıkıntılar yaşatabiliyor. Bunun haricinde Windows Phone mağazalarında ürün olduğu sonucunda tavsiye listesinde bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Dikkat çeken tek hata tavsiye edilen oyunların diğer cihazınızda olan oyunlarla pek alakalı olmamaları.

Alper Çetiner

Welcome Home To Windows Phone

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME
3.41 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone cihaz kullanmaya başlayıp diğer platformlara ait eski cihazındaki tüm verileri aktarmak isteyenler için Welcome Home to Windows Phone en pratik seçeneklerden birini sunuyor.

Eski cihazınızdan vazgeçip Windows Phone cihazı kullanmaya karar verdiyseniz bunu olabildiğince zahmetsiz gerçekleştirmenizi sağlayan Welcome Home to Windows Phone ile iOS, Android veya Blackberry cihazınızdaki tüm bilgileri ve verileri hızlıca aktarabiliyor. Eski cihazlarınızda yer alan her bilgiyi yedeklemek konusunda da oldukça başarılı olan uygulama, Windows veya Mac OS X kullanıcılarına birçok kullanışlı opsiyon sunuyor.

Welcome Home to Windows Phone kullanmak için Windows Phone sahibi olmanız şart değil. Cihazınızı USB bağlatısıyla masaüstünüzle eşleştirin. Bunun sonrasında uygulama cihazınızı baştan aşağıya tarıyor ve gerekli olan tüm bilgileri bilgisayarınıza aktarıyor.  Takvim notlarınız ve kişiler listeniz anında Windows Live hesabınıza aktarılabiliyorken fotoğraf ve videoları iPhoto ve iTunes'a yüklemeniz mümkün. Araçlar üzerinden uygulamalarınızı yeni cihaza transfer edemiyorsunuz ancak birçok durumda başarılı bir performans sergileyen tavsiyeler eşliğinde Windows Phone için muadil uygulamalar bulabiliyorsunuz. Bu işlemi dilerseniz Welcome Home to Windows Phone'un size sunduğu QR koduyla indirin veya linklerin dizili olduğu bir PDF dosyası oluşturun.

Genel hatlarıyla pratik bir araç olan Welcome Home to Windows Phone sadece iCloud ile uyumsuz ve Android 4.1 kullanan cihazlarda da sorun çıkartabiliyor. Windows Phone mağazalarında uygulama bulunduğu sürece isabetli tavsiyeler sunan Welcome Home to Windows Phone'un zayıf kaldığı nokta oyun tavsiyeleri olabiliyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lazesoft Windows Recovery Home

    Lazesoft Windows Recovery Home, önyükleme sorunlarını çözmek için kullanabileceğiniz tam çözüm paketidir.
  • welcome to heaven

    welcome to heaven bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Welcome to Hanwell

    Welcome to Hanwell, açık dünya yapısına sahip FPS türünde bir korku oyunu
  • Lazesoft Recovery Suite Home

    Lazesoft Recovery Suite Home, sabit diskiniz üzerinde yer alan verileri yedekleyebileceğiniz ve önyüklenebilir diskler oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Acronis True Image Home

    Acronis True Image Home 2012, bilgisayardaki işletim sistemini, uygulamaları ve kişisel ayarları yedekleme programıdır.
  • NTFS to FAT32 Wizard Home Version

    NTFS to FAT32 Wizard Home Edition, NTFS'yi FAT32'ye dönüştürme programıdır.
  • GFI Backup 2009 Home Edition

    Bilgisayarınızda oluşabilecek bir sorun ile tüm verinizi kaybetmek istermisiniz? GFI Backup sisteminizin yedeğini alarak oluşabilecek kayıplara karşı sizi korur.
  • Backuptrans

    Backuptrans Android WhatsApp to iPhone Transfer İndir: WhatsApp mesajları, sohbeti Android'den iOS'a (iPhone'a) aktarmanın kolay, hızlı yolu