WhatPulse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
602 TOPLAM İNDİRME
12.37 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayar kullanım alışkanlıklarınızı takip etmek ve istatistikleri görmek için bu programı kullanabilirsiniz.

WhatPulse programı bilgisayarınızda gerçekleştirdiğiniz neredeyse bütün işlemler hakkında istatistik bilgiler ortaya koyabiliyor ve böylece kullanım alışkanlıklarınızı inceleme olanağı sunuyor. Programın takip edebildiği konular arasında klavye kullanım istatistikleri, mouse kullanım oranı, download ve upload miktarları, en çok kullandığınız programlar ve sistem durumu var.

Eğer dilerseniz istatistikler WhatPulse web sitesine de gönderilebiliyor ve diğer kullanıcıların bilgisayar kullanımları ile kendi kullanımınızı kolaylıkla karşılaştırabiliyorsunuz.

Program bilgisayarınızın açılışında "keyhook" adlı bir servis başlatıyor ve Windows sistem mesajlarını dinleyerek WhatPulse içerisindeki kayıtları oluşturuyor. Her ne kadar güvenliğine sıkı derecede önem veren kullanıcılar programdan pek hoşlanmayacak olsalar da programın işlevlerine ihtiyaç duyarsanız kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

WhatPulse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
20.38 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda gerçekleştirdiğiniz işlemlerin istatistiklerini elde etmek için WhatPulse uygulamasını kullanabilirsiniz.

WhatPulse programını kullanarak Mac'inizde gerçekleştirdiğiniz neredeyse herşeyi kayıt altına alabilir ve bilgisayarınız üzerinde çok daha yüksek bir denetim elde edebilirsiniz. Program klavye kullanımınızdan tutun da fare istatistiklerinize, uygulamalarınıza ve internet trafiğinize kadar pek çok alanda kayıt tutabiliyor ve böylece daha sonra detaylı bir şekilde bunları takip etme olanağına sahip oluyorsunuz.

Aynı zamanda kendi web sitesinde diğer kullanıcıların istatistikleri barındırıldığı için sizde istatistiklerinizi gönderdikten sonra diğer kullanıcılar ile kendi Mac kullanım şeklinizi karşılaştırabilirsiniz.

Bilgisayar açılışında sistem mesajlarının okunmasını sağlayan bir servisi başlatan program böylece klavye tuşlarından tutun da sistem içerisinde gerçekleştirilen işlemlere kadar pek çok konuda takip gerçekleştirebiliyor. Eğer güvenlik düzeyinize önem veriyorsanız program sizin için uygun olmayabilir ancak programın işlevlerine ihtiyaç duyan kullanıcıların kullanmaktan keyif alacaklarına eminim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.
  • ScreenRes

    ScreenRes programı sayesinde bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü ve masaüstü ikon dizilimini eski haline döndürebilirsiniz.
  • Dexpot

    Dexpot ile 20 taneye kadar sanal masaüstü yaratabilir ve her birinde farklı işlemler yapabilirsiniz.
  • AutoSizer 1.61

    Pencerenin Kapladığı aLanı Ayarlamanıza yarar !