Wheelie Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Wheelie Racing, birbirinden güzel manzaralara karşı motosiklet yarışı yapabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur.

Motosiklet sürmek ve motosiklet ile birlikte zorlu parkurlarda yarışmak oldukça zordur. Çünkü iki teker üzerinde gidebilmek için biraz yetenek olmak gerekiyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Wheelie Racing  oyununda ise parkurları iki teker üzerinde geçmeniz gerekiyor.

Wheelie Racing, onlarca farklı motosiklete sahip olan ve birbirinden güzel manzaralara kurulmuş parkurlarda yarış yaptıran bir mobil oyun. Bu oyunla birlikte motosiklet sürme keyfini yaşayacak ve manzaraya karşı kendinizi iyi hissedeceksiniz. Oyunda motosikletiniz ile birlikte parkurlarda yarışırken karşınıza çıkan paraları toplamak zorundasınız. Çünkü bu paralar benzin almanıza ve motosikletinizi geliştirmenize imkan sağlıyor. Aynı zamanda motosikletinizin aldığı hasarları da topladığınız paraları kullanarak yaptırabiliyorsunuz.

Wheelie Racing oyununun kontrolleri ise oldukça kolay. Yarış esnasında motosikletinizi ekranda bulunan gaz ve fren tuşu ile kontrol edebilirsiniz. Bu tuşlardan birisi ekranın sağ diğeri ise ekranın sol kısmında bulunuyor. Aynı zamanda parkuru tamamlamanız için kalan yakıt miktarını da yine ekranda görebilmeniz mümkün. Yakıtınızın bitmemesi için çok fazla gaza basmamaya ve yokuşlarda aracı gaza basmadan indirmeye özen gösterin.

Uğur Sağlam

Wheelie Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Wheelie Racing, birbirinden zorlu yarışlar yapabileceğiniz ve parkurları ile aksiyona doyacağınız bir mobil yarış oyunudur.

Birbirinden zorlu yarış etaplarını iki teker üzerinde geçmeye hazır mısınız? iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Wheelie Racing oyunu sizi büyük bir yarışa davet ediyor. Zorlu parkurları, birbirinden hızlı motosikletleri ve mükemmel manzaraları ile birlikte Wheelie Racing oyununu çok seveceksiniz.

Bir motosiklet yarış oyunu olan Wheelie Racing, zorlu parkurları ve eğlenceli oynanışı ile ünlü bir oyun. Profesyonel olarak tasarlanmış grafikleri ve ses efektleri ile birlikte Wheelie Racing oynarken gerçekten de motosiklet sürüyormuş gibi hissedeceksiniz. Güçlü motorları ile birlikte bu motosikletler sizi cezbedecek.

Wheelie Racing oyununda motosiklet kontrolünü ekranda bulunan butonlar sayesinde yapıyorsunuz. Bu butonlara dokunarak motosikleti hızlandırıp yavaşlatabilirsiniz. Aynı zamanda ekranda bulunan göstergeler ile gittiğiniz uzunluğu ve kalan yakıt miktarını da görebilirsiniz. Yakıt miktarına dikkat etmenizde fayda var. Çünkü oyunun asıl amaçlarından birisi az miktarda yakıt ile uzun miktarda yol gitmek. Bu yüzden yakıtınızı tasarruflu kullanın. Parkur esnasında karşınıza çıkan paraları da toplamayı ihmal etmeyin. Wheelie Racing oyununda bu paralar ile yakıt alabilir ve motosikletinizi modifiye edebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wheelie Life 2 APK

    Wheelie Life 2 APK, motor severler için eğlenceli bir sürüş deneyimine sahip olan motor sürme oyunudur.
  • Wheelie Challenge APK

    Çok yönlü bir yapıya sahip olan Wheelie Challenge APK'da, motosikletinizi seçin ve heyecan verici yarışlara katılın.
  • Wheelie Challenge

    Renkli bir yarış oyunu oynayacağız.
  • Wheelie Bike

    Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.