Where Is It

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,324 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Where Is It, disklerinizi kataloglamaya ve programlarınıza açiklamalar getirmeye yarar.

Where Is It, disklerinizi kataloglamaya ve programlarınıza açıklamalar getirmeye yarar. Programın Windows Gezgini gibi bir ara birimi bulunuyor, buradan disklerinizdeki dosyalara bakabilirsiniz. İsterseniz bu dosyalarin ne ise yaradigini sonradan unutmamak için birer açiklama yazabiliyorsunuz. Katalogların kapasitesi 2 Gb'i geçemiyor. rnrn
Tamindir

Where Is It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Where is it?, coğrafya bilgi ve yeteneğinizi geliştirebilmeniz için gleiştirilen yararlı ve eğitici bir Android uygulamasıdır.

Where is it?, diğer kişiler ile birlikte oynayıp yarışarak coğrafya bilginizi arttırabileceğiniz eğlenceli ve eğitici bir Android oyunudur. 3 aşamadan oluşan 3 farklı bölümde oynanan oyunda galip gelmek için 2 aşamayı önde bitirmeniz gerekiyor.

Peki oyunda neler bizi bekliyor derseniz, hemen açıklayalım. Oyun bir harita üzerinde ve test soruları ile geçiyor. Harita üzerinde taralı bölgenin hangi ülke olduğunu yada size adı verilen ülkenin harita üzerinde nerede olduğunu gösteriyorsunuz. Test sorularında ise coğrafya bilginiz ölçülüyor. Örneğin Dünya'nın en derin nehrinin nerde olduğu yada seçeneklerdeki bayraklardan hangisinin belirtilen ülkeye ait olduğu gibi sorular yöneltiliyor.

Oyunda en önemli şeylerden bir tanesi zaman. Bunu dikkate alarak soruları ne kadar hızlı cevaplarsanız aldığınız puanda aynı oranda artacaktır. Oyun üzerinde rastgele oynayacak bir oyuncu bulamazsanız kendi Google+ arkadaşlarınız ile oyunlar oynayarak kıyasıya rekabet edebilirsiniz.

Sade ve basit bir uygulama olmasına rağmen oldukça eğlenceli oynanışa sahip olan Where is it? uygulamasında zaman geçirirken bilmedikleirniz için çekinmenize gerek yok. Çünkü uygulamanın amaçlarından bir tanesi de budur. Size coğrafya bilgisi öğretebilmek. Yanlış verdiğiniz cevapları elbette öğrenerek hem genel kültürünüzü hem de coğrafi bilginizi kısa sürede katlayabilirsiniz.

Yarışa dayalı bir bilgi yarışması gibi düşünebileceğiniz Where is it? oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek ister diğer online olan oyuncular ile isterseniz de kendi arkadaşlarınız ile sınırsız oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ezici (Dosya Sıkıştırıcı)

    Dosya sıkıştırma programıdır.
  • HaoZip

    HaoZip, Çin'in en iyi dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma programı olarak dikkat çekmekte.
  • Bandizip

    Bandizip, dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma işlemlerini kolayca gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir programıdır.
  • CoffeeZip

    CoffeeZip dosyalarınızı sıkıştırmak ve açmak için kullanabileceğiniz başarılı bir dosya sıkıştırma programıdır.
  • WinArchiver

    WinArchiver ile dosya sıkıştırabilir, sıkıştırılmış dosyaları açabilirsiniz
  • Simplyzip

    Simplyzip, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz kullanışlı bir dosya sıkıştırma programıdır.
  • Zipware

    Zipware, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz güçlü bir dosya sıkıştırıcısıdır.
  • Easy Zip Tool

    Easy Zip Tool ile kolayca arşiv dosyalarını açabilir ve dosya sıkıştırabilirsiniz