Where's My Mickey?

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Where's My Mickey?, Windows 8 üzeri cihazınızda oynayabileceğiniz bulmaca türünde bir Disney oyunu.

Where's My Mickey?, adından da anlayacağınız üzere bir Disney yapımı ve tüm plattormlarda oldukça popüler olan Where’s My Water? 2 oyununa oynanış olarak çok benziyor. Windows 8 platformunda ilginç olarak ücretsiz indirme seçeneği sunulmamış ve bana göre oldukça pahalı bir fiyat etiketine sahip.

Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarlarda oynanabilir olan fizik tabanlı bulmaca oyunu Where’s My Mickey?’de Disney’in sevimli karakterleri arasında bulunan Mickey ve arkadaşlarının maceralarına ortak oluyoruz. Oyunun hikayesinden çok kısa bahsedecek istiyorum. Güneşin kavurduğu sıcacık bir yaz gününde Mickey’nin arkadaşlarından bazıları denizin tadını çıkarırken bazıları da kızgın kumların üzerinde güneşlemenin keyfini sürmektedirler. Ancak sıcaklığın vermiş olduğu susuzluk Mickey’nin arkadaşları için bir sorun olmaya başlar soğuk içecek alabilecekleri bir yer ararlar ve Mickey’nin buz gibi soğuk limonatası için sıraya girerler. Ancak Mickey’nin limonatayı hazırlarken kullanacağı su bitmiştir. Tam bu noktada biz devreye girerek Mickey’e suyu ulaştırmaya çalışıyoruz ve Mickey’nin arkadaşlarına limonata ikramında bulunmasına yardımcı oluyoruz.

Harika animasyonlarla süslenmiş oynanışı, ara sahneleriyle dikkat çeken bulmaca oyununda Mickey’e suyu ulaştırmak için bulut, rüzgar, yağmur gibi doğa olaylarına müdahalede bulunuyoruz. Suyun akıp gitmesini sağlamak amacıyla da toprağı eşeliyoruz. Mickey’miz suya kavuştuğunda ise bölüm tamamlanmış oluyor. Suyu ulaştırırken ne kadar fazla kanaldan ulaştırırsak o kadar puan kazanıyoruz.

Kolaydan zora doğru ilerleyen 100’den fazla bulmacanın yer aldığı ve gerçek para ile ekstra bölümler sunan oyun eğlenceli vakit geçirmek için birebir ancak ücretsiz deneme seçeneğinin olmaması ve bolca oyun içi satın alım içermesi olmamış; beğenmedim.

Erkan Calp

Where's My Mickey?

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Where's My Mickey, eğlenceli animasyonlarıyla Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zeka ve bulmaca oyunudur.

Disney'in en popüler mobil oyun serisi Mickey ile yepyeni bir maceraya siz de katılın! Where’s My Mickey hava olaylarını esprili animasyonlarla birleştirerek, bize yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

Zorlu bulmacaları Mickey’nin komik animasyonlarıyla birlikte çözerken, mükemmel bir mobil oyun deneyimi yaşayacaksınız. Her bölümü tamamlamak için Mickey’nin mümkün olduğunca fazla su toplamasını sağlamalısınız.

Bulutları sıkarak, toprağı kazarak ve rüzgar girdapları oluşturarak suyu Micky’e ulaştırmanız gerekiyor. Unutmayın her damla su sizin için çok önemli.

Birbirinden farklı 5 bölümde, şaşırtıcı ve esprili senaryolar sizleri bekliyor. Where's My Mickey her bölümde bulutlar, yağmur ve rüzgarı kullanarak eğlence ve zorluklarla dolu maceralar yaşayacağınız 100 den fazla seviye ile karşınıza çıkıyor.

Disney Channel'ın klasik Mickey serisine çağdaş bir dokunuşla ortaya çıkartılan oyun görsel olarak da gayet tatmin edici. Ayrıca oyunda koleksiyon ve bonus bölümleri yer almakta. Plutoya yardım ederek gizli koleksiyonları bulabilir ve daha fazla bonus bulmacanın kilidini açabilirsiniz.

Where's My Mickey de sadece Mickey değil arkadaşları da bizlerle birlikte. Goofy’le yepyeni eğlenceli serüvenlere atılabilir ve ilerleyen zamanlarda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

6 adet Goofy bulmacasını ücretsiz olarak oynayabilir ve küçük bir ücret karşılığında ilerleyen bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Hepimizin bildiği çizgi kahraman Mickey bu oyunla da bizlerle birlikte.

Komik animasyonlarıyla oldukça eğlendiren ve zorlu bulmacalarıyla kafanızı kurcalayan bu oyunu oynarken çok keyif alacağınıza eminim.

Özlem Özşen

Where's My Mickey?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME

Where's My Mickey, eğlenceli animasyonlarıyla iPhone, iPad ve iPod touch'larınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca ve zeka oyunudur.

Esprili animasyonlarla hava olaylarını birleştirerek, bizlere yepyeni bir dünyanın kapılarını açan Where’s My Mickey ile Disney'in sevimli kahramanı Mickey yeni maceralar için hazır.

Mickey’nin komik animasyonlarıyla dolu zorlu bulmacaları  çözerken, harika bir mobil oyun deneyimi yaşayacaksınız.

Toprağı kazarak, bulutları sıkarak ve rüzgar girdapları oluşturarak Mickey’e ulaştırdığınız suyu mümkün olduğunca tasarruflu kullanarak bölümleri tamamlamanız gerekiyor.

Oyunda şaşırtıcı ve esprili senaryolarla dolu, birbirinden farklı 5 bölüm yer alıyor. Where's My Mickey her bölümde bulutlar, yağmur ve rüzgarı kullanarak eğlence ve zorluklarla dolu maceralar yaşayacağınız 100 den fazla seviye ile karşınıza çıkıyor.

Disney Channel'ın klasik Mickey serisinin modernleşmesiye ortaya çıkan oyunun görselleri de oldukça tatmin edici. Ayrıca oyunda yer alan bonus ve koleksiyon bölümlerined Plutoya yardım ederek gizli koleksiyonları bulabilir ve daha fazla bonus bulmacanın kilidini açabilirsiniz.

Where's My Mickey'de, sevimli kahramanımızın arkadaşları da bizlerle birlikte. Goofy’le yepyeni eğlenceli serüvenlere atılarak ilerleyen seviyelerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

6 adet Goofy bulmacasını ücretsiz olarak oynayabilir ve küçük bir ücret karşılığında ilerleyen bölümlerin kilidini açabilirsiniz. 

Zorlu bulmacalarla dolu ve komik animasyonlarıyla oldukça eğlendiren bu oyunu çok seveceğinize eminim.

Özlem Özşen

Where's My Mickey?

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Where's My Mickey, Disney'in Mickey çizgi film serisinden esinlenerek hazırladığı fizik tabanlı bulmaca oyunu.

Where's My Mickey?, Disney tarafından geliştirilen Mickey’nin maceralarını konu alan bir bulmaca oyunu ve ilginç olarak Windows Phone platformunda ücretli olarak indirilebiliyor.

Disney’in fizik tabanlı bulmaca oyunu Where’s My Water’a oynanış yönünden oldukça benzeyen hatta sadece hikayenin ve karakterlerin değiştirildiği bir oyun ile karşı karşıyayız. Kolaydan zora doğru ilerleyen 100’den fazla bulmacayı çözmemiz gereken oyunda sıcak yaz gününde arkadaşlarına limonata yapmak isteyen ancak su bulamayan Mickey’ye yardım ediyoruz. Her bölümde Mickey’e suyu ulaştırmak için farklı yolları deniyoruz. Bazen yağmur, bazen bulut, bazen de rüzgardan yardım alarak suyun kanallara dolayısıyla Mickey’ye ulaşmasını sağlıyoruz. Çözmekte zorlandığımız bölümlerde ipucu alabiliyoruz. Ancak ipuçları oldukça pahalı olduğundan harcamak için can atmayın derim.

Eğlenceli animasyonlar ve ara sahnelerle süslenmiş oyunda ilerledikçe gizli bölümlerin kilidini açıyoruz. Bu bölümlerde Goofy ve Minnie Mouse gibi Mickey’nin arkadaşlarına rastlamanız mümkün. Ancak bölümlerin hepsinin ücretsiz sunulmaması zaten satın aldığımız bir oyunda ekstra bölümler için para harcamamız gerektiği Where’s My Mickey’nin en beğenmediğim yanı oldu. Zaten 5 TL ödeyerek satın aldığımız bir oyunda tüm bölümler açık olmalıydı diye düşünüyorum.

Disney’nin Mickey çizgi filmleri serisinden esinlenerek hazırladığı Where’s My Mickey?’nin ücretsiz harika bir alternatifi bulunuyor ki bence Mickey hayranı değilseniz veya çocuğunuz Mickey diye tutturmuyorsa sevimli timsah Swampy’nin bulunduğu Where’s My Water 2’yi indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Where's My Perry?

    Where's My Perry?, çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda bir bulmaca oyunu ve Disney'in ünlü yapımları arasında.
  • Where's My Water?

    Where's My Water?, Disney'in sevimli karakterlerini içeren bulmaca türünde bir Windows 8.1 oyunu.
  • Where's My Water? 2

    Where's My Water? 2, Disney'in dünya genelinde başarı sağlamış fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Castle of Illusion Starring Mickey Mouse

    Castle of Illusion Starring Mickey Mouse klasik platform oyununun Windows 8.1 için elden geçirilmiş halidir
  • My Coloring Book: Transport

    My Coloring Book: Transport, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir boyama kitabı oyunu
  • Where Is It

    Where Is It, disklerinizi kataloglamaya ve programlarınıza açiklamalar getirmeye yarar.
  • Where Winds Meet

    Where Winds Meet ile eski Çin’de benzersiz bir aksiyon rol yapma tecrübesine hazır olun.