Whois Lookup

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
280 TOPLAM İNDİRME
0.36 MB DOSYA BOYUTU

Whois Lookup, masaüstü rahatlığında kolayca alan adı sorgulamanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

Whois Lookup, bilgisayar kullanıcılarının ilgilendikleri herhangi bir alan adı (domain) veya IP adresiyle ilgili bilgi almaları için geliştirilmiş olan ücretsiz bir alan adı sorgulama programıdır.

Kurulum gerektirmeyen ve taşınabilir olarak geliştirilen programı istediğiniz zaman bir USB bellek yardımıyla yanınızda taşıyabilir ve ihtiyacınız olması durumunda hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Oldukça sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program yardımıyla yapmanız gereken tek şey, hakkında bilgi almak istediğiniz alan adını ilgili alana yazdıktan sonra Lookup butonuna tıklamaktır. Gerekli tarama işleminin yapılması için bir süre bekledikten sonra, alan adı hakkındaki tüm bilgiler karşınıza gelecektir. Programı kullanabilmek için internet bağlantınız olması gerektiğini unutmayınız.

Alan adı durumu, oluşturulma tarihi, IP adresi, alan adının kime ait olduğu ve daha birçok bilgiyi kolayca görüntülemenize olanak sağlayan program, gerçekten çok kullanışlıdır.

Sonuç olarak masaüstü rahatlığında hızlı ve kolay bir şekilde domain sorgulayabileceğiniz bir program arıyorsanız, Whois Lookup'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CyberKit v2.5

    Bir ağ / internet araçları paketi olan CyberKit, Ping, TraceRoute, WhoIs, Finger, Name Server LookUp, Time Snchronizer, Quote of the Day, NetScanner ve DBScanner gibi modüllerden oluşuyor..
  • Moorer Whois

    Whois çekmek için artık bu programı kullanabilirsiniz
  • Whois

    Whois, alan adlarıyla ilgili kayıt bilgilerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacak ücretsiz bir yardımcı araçtır.
  • SmartWhois

    Bir web sitesinin Whois bilgilerini kolayca öğrenmek istiyorsanız bu programı deneyebilirsiniz.
  • WhoisThisDomain

    Dilediğiniz internet alan adının kime ait olduğunu bu whois sorgulama programı ile kolayca bulabilirsiniz.
  • NetAudit

    NetAudit, ağ yöneticilerinin kullandığı ping, whois ve traceroot gibi komutları bir araya getiren ağ yönetim programı.
  • ActiveWhois Browser

    Active Whois belirlediğiniz alan adları hakkındaki tüm bilgileri size sunan bunun yanında birçok ek özelliğe sahip sade bir arayüle karşımıza gelen profesyonel bir program.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...