Wikipedia

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,323 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

Wikipedia Windows 8.1 uygulaması ile çevrimiçi ansiklopedi içeriğine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Popüler ücretsiz, açık kaynak kodlu internet ansiklopedisi Wikipedia'nın Windows 8.1 için geliştirilen resmi uygulamasıdır. 20 milyondan fazla makalenin yer aldığı oldukça geniş içeriğe sahip Wikipedia'da 200'den fazla dilde yazılmış içerik bulunmaktadır.

Tamamen ücretsiz olan ve topluluk tarafından oluşturulan içeriklerle kullanıcılara hizmet veren Wikipedia uygulamasını Windows 8.1'li tablet ve bilgisayarınıza yükleyerek web tarayıcısını açmadan makale araması gerçekleştirebilirsiniz. Farklı dillerde yazılmış en sade şekilde sunulan makalelere göz atabilir, paylaşabilir, sonra okumak için başlangıç ekranınıza sabitleyebilirsiniz. Arama işlevini kullanarak ilgili makaleye en hızlı şekilde erişebilirsiniz.

Öne çıkan makale ve fotoğrafları ana ekranınıza taşıyan Wikipedia uygulaması, oldukça sade arayüze sahiptir. Çok sütunlu makale görünümü, entegre arama özellikleri ile dikkat çeken Vikipedi uygulaması, her cihazda bulunması gerekli uygulamalardan.

Erkan Calp

Wikipedia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,946 TOPLAM İNDİRME
0.54 MB DOSYA BOYUTU

Wikipedia bilgi kaynağının Android cihazları için geliştirmiş olduğu 280 farklı dilde 20milyon makaleye ulaşıp okumanızı sağlayan uygulamasıdır.

Orjinal Wikipedia Android uygulamasıdır. 280 farklı dilde yer alan 20 milyon makaleye mobil cihazlar üzerinden ulaşabilemenize olanak tanımaktadır. Makaleleri sonra okumanız için işaretleyebilir, benzer konulara ulaşabilir, sosyal ağlarınıza paylaşabilirsiniz.

Wikipedia severler, mobil platformdada kopmak istemeyenler ve anında bilgiye ulaşmak isteyenlerin kullanması gereken bir uygulama.

Tuna Aras

Wikipedia

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
354 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Wikipedia Mobile, iPhone ve iPad için resmi Wikipedia uygulamasıdır.

İnternet ortamından erişilebilen geniş içerikli ansiklopedi Wikipedia'nın iOS uygulamasıdır. İnternette aradığınız içeriğe sayfa sayfa dolaşmak yerine en kısa yoldan ulaşmanıza imkan tanıyan Wikipedia'nın mobil uygulaması ile Wikipedia'ya girilen makalelere iPhone ve iPad'inizden erişebilirsiniz.

280 dilde 20 milyondan fazla makalenin yer aldığı Wikipedia'nın iOS uygulaması ile makale araması yapabilir, yararlı bulduğunuz makaleleri paylaşabilir, sonra veya çevrimdışı okumak için makaleleri kaydedebilirsiniz. Sadece Türkçe değil birçok yabancı dildeki makaleye ulaşabilir ve okuyabilirsiniz.

Yenilikçi olmayan arayüze sahip Wikipedia Mobile içerik yönünden oldukça zengin olması ve resmi bir uygulama olması açısından kesinlikle yüklenmeli.

3.3.1 sürüm yenilikleri:

  • Yerelleştirme güncellemeleri
  • Kullanıcı aracı girişi güncellendi.
Erkan Calp

Wikipedia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Wikipedia, Windows Phone için en iyi makale arama uygulamasıdır.

Windows Phone Mağazası’ndaki en iyi Wikipedia uygulaması olarak gösterilen Wikipedia, Wikipedia’nın zengin içeriğine mobil cihazınızdan erişmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

100 dilde arama yapabileceğiniz uygulama ile Wikipedia üzerindeki makalelere hızlı ve kolay bir şekilde erişebilir, bulunduğunuz konumdaki Wikipedia makalelerini görüntüleyebilirsiniz. Çevrimdışı mod sayesinde makaleleri internet bağlantısına ihtiyaç duymadan okuyabilirsiniz. Uygulamada sonra oku seçeneğini de bulunmaktadır. Pocket veya Instapaper hesabınıza giriş yaparak makaleyi dilediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Beğendiğiniz makaleleri Facebook, Twitter, e-posta aracılığıyla veya QR kod oluşturarak paylaşabilirsiniz.

• Tüm Wikipedia içeriğine erişme
• 100 dilde arama yapma
• Çevrimdışı kullanım
• Makalelerin özetini görütüleme
• Favori makaleleri bulma
• Makalelerin önceki sürümlerini görüntüleme
• Makaleleri paylaşma
• Sonra oku seçeneği

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Babylon

    Babylon ile çevirilerinizi pratik ve hızlı şekilde gerçekleştirebilecek; Wikipedia arşivlerine 20 farklı dilde ulaşabilecek ve 75 farklı dilde metin çevirisi yapabileceksiniz.
  • Audible

    Audible, 100.000'den fazla kitaba ulaşabileceğiniz ve dinleyebileceğiniz bir Windows uygulaması.
  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.
  • XOWA

    XOWA, Wikipedia dosyalarını kolay bir şekilde görüntülemenize ve düzenlemenize olanak sağlayan yardımcı bir araçtır.
  • TED

    TED uygulaması ile konferansa katılan kişilerin konuşmalarını canlı olarak izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.
  • Power Zoom for Chrome

    Power Zoom for Chrome, Wikipedia ve Facebook siteleri üzerindeki resimlerin üzerlerine geldiğinizde büyük görmenizi sağlayan Chrome eklentisidir.
  • WikidPad

    Fikirlerinizi, düşüncelerinizi, yapılacak işlerinizi, bağlantılarınızı veya aklınıza gelen yazılabilir her şeyi kendi oluşturduğunuz bir Wiki sayfası üzerinde tutmak ister misiniz? Kendi bilgilerinizi bir Wikipedia sayfası gibi hazırla
  • GS Preschool Games

    GS Preschool Games, küçük çocuklara yönelik hazırlanmış, eğitici oyunlar içeren bir uygulamadır.