WildBit Viewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,727 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Küçük ve ücretsiz bir resim görüntüleme programı sayesinde fotoğraflarınızı artık slayt gösterileri şeklide hızlı olarak görüntüleyebileceksniz. Ayrıca profesyonel olmasa da resim düzenleme imkanı sunmaktadır.

WildBit Viewer hızlı bir resim gösterici ve düzenleyici programdır. Slayt şovlar şeklinde resimlerinize hızlıca göz atmanıza yarayabileceği gibi resimleri düzenleyebilme imkanını da sunuyor. Popüler bütün resim formatlarındaki resimleri görüntüleyebilmenize yarayan bu küçük ve ücretsiz program ile psd dosyalarınızı da görüntüleyebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan WildBit Viewer ile artık her türlü resim dosyalarınızı çok hızlı bir şekilde görüntüleme imkanına sahip olacaksınız.

Yeni versiyonda güvenlik güncelleştirmeleri, program geliştirmeleri ve hata giderimleri yapılmıştır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PhotoSun Viewer

    PhotoSun Viewer, bilgisayarınız üzerindeki klasörler altında bulunan resimleri görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim göstericidir.
  • Advanced Image Viewer and Converter 1.6

    Advanced Image Viewer and Converter, bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür.
  • GIF Viewer

    Bilgisayarınızdaki GIF dosyalarını en kolay yoldan açmak ve ufak düzenlemeler yapmak için GIF Viewer'ı kullanabilirsiniz.
  • Free Picture Viewer

    Free Picture Viewer, bilgisayarınız üzerinde yer alan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.
  • Maverick Photo Viewer

    Maverick Photo Viewer, bilgisayarınızdaki fotoğrafları görüntülemek ve organize etmek için kullanabileceğiniz basit, hızlı bir program.
  • Puma's Viewer

    Resim dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı görüntülemek için kullanabileceğiz arayüzü çok sade ve ufak bir program.
  • Universal Viewer

    Bilgisayarınızda yer alan resim dosyalarından tutun da video, müzik, yazı formatları ve internet sitelerine kadar her dosyayı çalıştırabilen bir program.
  • Image Viewer Enhanced

    Eğer çektiğiniz fotoğraflar ve bilgisayarınızdaki resimleri görmek istiyor, üzerlerinde ufak değişiklikler yapmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.