WildVoice Podcast Studio v1.0

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,508 TOPLAM İNDİRME
25.33 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda bulunan sesler üzerinde oynama yapmanızı,kaydedebilmenizi, yayınlamanızı sağlayan güzel bir programdır.

ÖZELLİKLERİ:

1-Bilgisayarınızda bulunan sesler üzerinde oynama yapmanızı sağlayan ve bunları kaydedebilmenizi, yayınlamanızı sağlayan güzel bir programdır.
2-Klipler halinde kayıt yapabilir,müziklerden mixler yaratabilirsiniz.(bunun için programın bünyesinde 100 tane effekt bulunmaktadır,isterseniz bu effektleri katabilir isterseniz arka plandaki parçayı monte edebilirsiniz,hatta kendi sesinizide ekleyebilirsiniz.)(effektler içinde köpek havlaması,tüfek sesi ve daha fazlasını bulmanız mümkün)
3-Daha sonra oluşturduğunuz bu ses dosyalarını,klipleri düzenleyebilir,beğenmediğiniz yerleri kesebilir,eklemeler yapabilirsiniz.
4-Yaptığınız kayıtları MP3 formatında kaydedebilirsiniz.
5-Kayıt ettiğiniz sesleri otomatik upload yöntemiyle üretici sitede(wildwoice.com) paylaşabilir,yayınlayabilirsiniz.

SİSTEM GEREKSİMLERİ:
windows xp
1-Mikrofona
2-Net framework 2.0 ye sahip olmanız gerekmektedir.

NET FRAMEWORK 2.0 yi indirmek için TIKLAYIN

NOT: PROGRAMIN KAYIT DÜZENLEMESİNİ KULLANABİLMEK İÇİN ÜRETİCİNİN SİTESİNE ÜYE OLMAK GEREKMEKTEDİR.PROGRAMIN SİTESİNE BİLGİ ALMAK VEGEÇİCİOLARAK KAYITLI GİRİŞ YAPMAK İSTEYEN KULLANICILARIMIZÜYE ADI:aaaaaŞİFRE:aaaaaAKTİVASYON KODU:3yPmR OLARAK YARARLANABİLİRLER.

programın şuanki sürümü : Build 1326

 

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MP3 WAV Studio

    MP3 WAV Studio ses dosyalarınızı dinleyebileceğiniz, dönüştürebileceğiniz, disklere yazdırabileceğiniz ve ses cd'lerini bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • YouTube to MP3 Converter Studio

    YouTube to MP3 Converter Studio, YouTube videolarını MP3 formatına dönüştürme programıdır.
  • MIDI Converter Studio

    MIDI formatlı dosyaları, WAV, MP3, OGG, WMA dosyalarına dönüştürün.
  • Magic DVD Rip Studio

    DVD filmlerinizi bir çok formata dönüştürmenize yarayacak bir program arıyorsanız bu programı bir denemenizi tavsiye ederiz. Oldukça kolay kullanım olanaklarına sahip bir program olması ile de kullanıcı dostu olduğunu kanıtlıyor. Ve üste
  • AudioConverter Studio

    Ses formatı dönüştürücü 8 popüler ses formatını destekler ve bir ses formatını diğerine kolayca çevirebilir. Desteklenen formatlar: MP3, OGG Vorbis, WAV, FLAC, APE, WMA, MPC, CDA.
  • YouTube Video Grabber v1.0

    Youtube daki favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebilir ve video format dönüşümü yaparak sevdiğiniz videolarınızı her yerde rahatça izleyebilirsiniz...
  • Format Freedom

    Format Freedom ile videolarınızı ve filmlerinizi popüler formatlara dönüştürebiliyorsunuz.
  • Free CD to MP3 Converter 2.1

    Bu program ile ücretsiz format dönüştürme yapabilirsiniz...