Win8 StartButton

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,868 TOPLAM İNDİRME
0.81 MB DOSYA BOYUTU

Windows 8'de eski başlat menüsünü yeniden görmek istiyorsanız bu uygulamayı kullanarak başlat butonunu geri getirebilirsiniz.

Eski Windows sürümlerinde yer alan başlat butonunu özleyen Windows 8 kullanıcıları için pek çok yazılım üretildi ve bunların hepsi bir şekilde eski başlat menüsüne benzer bölümleri geri getirmek için kullanılıyor. Kullanabileceğiniz Windows 8 başlat menüsü uygulamalarından bir tanesi ise Win8 StartButton ve uygulama vaad ettiği işlevi iyi bir şekilde yerine getirebiliyor.

Programı kurmanızın ardından eski başlat butonunun aynısı tekrar yerine gelecektir ve tıklamanızın ardından standart iki panelli başlat menüsü karşınıza çıkacaktır. Favori programlarınız, Windows konumları, arama, çalıştırma ve yardım kutucukları da aynı şekilde kullanıma hazır olacaktır. Bunun yanında bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma gibi seçenekler de unutulmamış.

Bunun yanında başlat butonuna sağ tıklayarak dilediğiniz gibi başlat menüsü stilleri seçebilir, menünün işlev ve görünümlerini değiştirebilir yahut Windows tuşunun işlevlerini ayarlayabilirsiniz. Ekran köşelerine geldiğinizde karşınıza çıkan özellikleri açıp kapatma gibi tercihlere da sahipsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.
  • SlimCleaner

    SlimCleaner, sistem üzerinde yaptığı analiz ve bakım sonucunda, bilgisayarı en kararlı ve temiz çalışma ortamına kavuşturan bir sistem aracıdır.