WinBin2Iso

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52,554 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

WinBin2Iso adlı küçük ve ücretsiz program ile BIN uzantılı görüntü dosyalarını ISO'ya dönüştürebilirsiniz.

WinBin2Iso, BIN dosyalarınızı ISO dosyalarına dönüştürmeniz için tasarlanmış kolay kullanımlı ücretsiz bir Windows yazılımıdır.

Her düzey bilgisayar kullanıcısının kolaylıkla kullanabileceği bir uygulama olan WinBin2Iso ile kaynak klasör ve hedef klasörü belirleyerek dönüştürme işlemlerine başlayabilirsiniz. Dönüştürme işlemi çok kısa bir süre içerisinde tamamlanmaktadır.

WinBin2Iso ile 2GB'dan daha büyük dosyaların üzerinde bile dönüştürme işlemi yapabilirsiniz. Eğer BIN dosyalarınızı ISO formatına dönüştürmek için hızlı ve kolay bir çözüm arıyorsanız WinBin2Iso tam aradığınız program olabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • CD to WMA MP3 Ripper

    CD to WMA MP3 Ripper, müzik CD'leri üzerinde yer alan şarkıları bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • EZ CD Audio Converter

    EZ CD Audio Converter ile müzik dosyalarınızla ilgili her tür format dönüştürme, müzik cd'si kaydetme vb. işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.