WinCDEmu

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,705 TOPLAM İNDİRME
0.79 MB DOSYA BOYUTU

WinCDEmu, kişisel bilgisayarınız üzerinde ISO kalıp dosyaları oluşturmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.

WinCDEmu kullanıcıların Windows Gezgini üzerinde dolaşırken istedikleri ISO dosyalarının üzerine çift tıklayarak açmalarına olanak tanıyan ücretsiz bir uygulamadır.

Diğer benzeri uygulamalarla karşılaştırıldığında WinCDEmu ISO kalıp dosyalarınızı açmak ve çalıştırmak için gerçekten çok daha pratik ve kullanışlı bir programdır.

Yapmak istediğiniz tüm işlevleri Windows Gezgini üzerine kendisini entegre ederek yapmanıza olanak tanır. ISO dosyaları üzerine sağ klik ile tıkladığınızda sürücü harfi seç ve bağla seçeneği sayesinde kendi belirleyeceğiniz bir sanal sürücü üzerinde dosyaları hızlı bir şekilde açar.

Aynı şekilde CD veya DVD sürücünüze bir disk yerleştirdikten sonra sürücü simgesi üzerine sağ klik tıklayarak ISO imajı oluştur seçeneğiyle kendi ISO dosyalarınızıda oluşturabilirsiniz.

WinCDEmu bilgisayar kaynaklarınızı zorlamadığı gibi tüm Windows sürümleriyle uyum içerisinde çalışmaktadır. ISO dosyaları dışında NRG, MDS, MDF, IMG, CUE, CCD imaj dosyası formatlarını da desteklemektedir.

CD/DVD üzerinden ISO kalıp dosyaları oluşturmak ve ISO kalıp dosyalarını sanal sürücü yardımıyla açmak için kullanabileceğimiz WinCDEmu gerçekten her türlü işinizi çok kolay hale getiren başarılı bir yazılımdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • CD to WMA MP3 Ripper

    CD to WMA MP3 Ripper, müzik CD'leri üzerinde yer alan şarkıları bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • EZ CD Audio Converter

    EZ CD Audio Converter ile müzik dosyalarınızla ilgili her tür format dönüştürme, müzik cd'si kaydetme vb. işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.