WinDirStat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,394 TOPLAM İNDİRME
0.62 MB DOSYA BOYUTU

Bu küçük ve ücretsiz araç ile disk kullanımınızı görsel öğeler ile sunulan grafik tabloları ile kolay bir şekilde görebilir ve bilgisayarınız disk kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinirken gereksiz dosyaları da temizleyebilirsiniz

WinDirStat disk kullanım istatistik gösterme aracıdır. Disklerinizin kullanımını göstermesinin yanında gereksiz dosyaları sisteminizden temizlemek için de bu küçük programı kullanabilirsiniz. Tüm işlem ağacını okuyarak hangi uygulamaların Windows Explorer üzerinde işlem yaptığını ve ne kadar işlem gördüklerini bu küçük yazılım ile görebilirsiniz.

Kolay okunabilir grafiksel tablolar ile kullanımları sunan WinDirStat ile bilgisayarınız hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • SlimCleaner

    SlimCleaner, sistem üzerinde yaptığı analiz ve bakım sonucunda, bilgisayarı en kararlı ve temiz çalışma ortamına kavuşturan bir sistem aracıdır.