Window Washer 6.5

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,589 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Windows pencerelerini temizlemeyerek bilgisayar kullanımınız size özel kalsın istiyorsanız tam size göre bir program.

Window Washer bilgisayarınızdaki tüm çevrimiçi ve çevrimdışı aktivitelerinizi temizliyor. Daha fazla kişisellik sağlamak ve özel kalmasını istediğiniz bilgisayar kullanımınızı başkalarının eline geçmesini engellemek için tasarlanmış bu yazılım cache bilgilerini, çerezleri (cookies), dosya geçmişi ve registry girdileri gibi alanları temizleyebilme özelliğine sahip.

Window Washer kişiselleştirilebilir özellikler sunarak nelerin temizlenip nelerin temizlenmeyeceği konusundada tüm kontrolü size bırakıyor. Program barındırdığı görev yöneticisi ile tarihi ayarlanabilir yıkamalar düzenlemenizede yardımcı oluyor.

Versiyon 6.5 ile Windows Vista uyumu gelen program, belirli bir tarihte bilgisayarınızı temizlemek için ayarlanabilir duruma getirilmiş. Devlet standartlarını kullanarak güvenli şekilde dosyalarınızın temizlenmesini sağlıyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Internet Window Washer

    İnternet geçmişinizi ve bilgisayar aktivitelerinizden kalan kalıntıları temizlemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Popup Washer

    SpySweeper yapımcılarından güzel bir program
  • Disk Washer

    Disk Washer ile gereksiz ve geçici dosyaları silerek disk üzerinde boş alan kazanabilir ve çöp dosyalardan kurtularak sistem performansınızı arttırabilirsiniz.
  • 1-abc.net Hard Drive Washer

    1-abc.net Hard Drive Washer sisteminizden ilk günkü performansını alabilmeniz ve sisteminizi hızlandırmanız için sisteminizinde bulunan gereksiz dosyalarınızı sisteminize zarar vermeden temizlemenize yardımcı olur.
  • Webroot Pop-up Washer

    Pop-up engelleyici
  • Registry Washer 3.6.2

    Kayıt defterini kontrol ederek sisteminizde hataları denetler bilgisayarınız geç açılmasını önler.
  • PC Washer

    Bilgisayarınıza dolan ve sisteminizin yavaşlamasına yol açan tüm yavaşlatıcı dosya ve öğreleri bu program sayesinde temizleyebilir sisteminizi ilk gün gibi temiz tutabilirsiniz.
  • Automatic Windows and Internet Washer 5.0.44

    Otomatik Windows ve İnternet yıkayıcısı olan bu program ile tertemiz bir hard disk ve performansı yüksek bir Windows'un keyfini çıkaracaksınız.