WindowFX

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,448 TOPLAM İNDİRME
15.9 MB DOSYA BOYUTU

Windows işletim sisteminizi ve menüleri animasyonlarla hareketlendirin.

Windows işletim sisteminizi ve menüleri animasyonlarla hareketlendirin. Kullanmak istediğiniz animasyonları ekleyerek başlat menüsü ve diğer menüler açılıp kapanırken ya da Windows açılıp kapanırken hareket yakalayın.

Windows’u otomatik olarak yeniden boyutlandırın. WindowFX programı ekran sınırını yeniden boyutlandırma, pencere kenarlığını en iyi hale getirme, pencere titremesi ve zamandan tasarruf sağlayan bir dizi animasyonla pencere yönetim özellikleri sunar.

Sistem menüsüne yeni seçenekler ekleyin. Pencerenin sağ tıklama menüsünden “Her zaman üstte” durumunu, şeffaflığı ve önceden ayarlanmış pencere boyutlarını ayarlayın.

Aktif pencerenin ve arka planda duran pencerenin özelliklerini ayarlayın. Bu programda yer alan efektlerle Windows işletim sisteminize ve masaüstünüze istediğiniz tüm hareketlendirmeleri kazandırmanız mümkün.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Tag: The Power of Paint

    Popüler bir eğlence aktivitesi olan Paintball'un ücretsiz bilgisayar oyunu Tag: The Power of Paint ile eğlence bilgisayarınıza taşınacak.
  • The Jackbox Party Pack 5

    The Jackbox Party Pack 5, içerisinde birçok parti oyunu barındıran ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlence temalı bir yapımdır.
  • My Brother Rabbit

    My Brother Rabbit, bilgisayar üzerinden oynanabilen ve basit eğlence olarak tanımlanabilecek türde kendisine yer bulmayı başaran, bir tür macera oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.
  • Trash Killer 2.0.3

    Trash Killer 2.0.3