Windows God Mode

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,499 TOPLAM İNDİRME
0.21 MB DOSYA BOYUTU

Windows God Mode, kullanmakta olduğunuz Windows işletim sistemi üzerindeki tüm ince ayarlara ulaşabileceğiniz ücretsiz bir araçtır.

Windows God Mode, Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının işletim sistemleri üzerinde yer alan tüm ayarlara tek yerden ulaşmalarını sağlayan God Mode özelliğini aktif olarak kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir araçtır.

Tek bir pencere üzerinden işletim sisteminizin tüm ayarlarına kolayca ulaşmanızı sağlayan Windows God Mode, Windows Kontrol Paneli üzerinde yer alan tüm araçların dışında ekstra Windows seçeneklerini de kullanıcılara sunmaktadır.

Sistem ayarlarını kolayca modifiye etmek isteyen gelişmiş kullanıcılar için sunulan bu özelliğe isteyen kullanıcılar yeni bir klasör oluşturduktan sonra adını GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} olarak değiştirerek de ulaşabilirler.

Bu program sizin için bu özelliği kolay yoldan aktif etmek için geliştirilen ve Windows God Mode özelliğine daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır.

Her ne kadar Windows God Mode programı kullanıcılara sahip oldukları gizli özelliği açığa çıkarmak dışında ekstra bir seçenek sunmuyor olsa da yine de bu özelliğe nasıl ulaşacağını bilmeyen kullanıcılar için güzel bir alternatif yaratmaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MyGodMode

    MyGodMode, Windows Vista, 7 ve 8 ile birlikte arka planda kalan gizli god mode'u (tanrı modunu) ortaya çıkaran kullanışlı bir yazılımdır.
  • God of War PC

    God of War PC'de! Aksiyon, macera, rpg türünde efsane PlayStation oyunu God of War PC oyuncularına merhaba diyor.
  • Minecraft: Story Mode

    Minecraft: Story Mode, Telltale'in ünlü serilerinde Minecraft'ı konuk ettiği sezonluk bir macera oyunudur.
  • Refresh Windows

    Refresh Windows ile Windows 10 kurulumu yapabilirsiniz
  • Windows Post-Install

    Windows Post-Install ile Windows kurulumlarınızı ücretsizce ve kolay bir şekilde özelleştirebilirsiniz.
  • Windows 7

    Windows 7 ISO dosyası (disk görüntüleri dosyaları) ile Windows 7 yükleme medyası oluşturabilir, temiz Windows 7 yüklemesi yapabilirsiniz.
  • Windows 10

    Windows 10 ve Windows 10 Pro ISO dosyası, Windows 7'den Windows 10'a yükseltme veya Windows 10 temiz kurulum/yükleme için gereklidir.
  • Windows Password Unlocker Standard

    Windows Password Unlocker, Windows şifrenizi unutmanız durumunda kullanabileceğiniz faydalı ve hızlı bir Windows şifre kurtarma aracıdır.