Windows Live Messenger için Çoklu MSN Açma Yaması (WLM Universal Patch)

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8,559,924 TOPLAM İNDİRME

Windows Live Messenger programını birden fazla hesap ile aynı anda kullanmak için ihtiyacınız olan yama karşınızda. Birden fazla pencere açabilmenin yanında reklamları ve tabları kaldırmak için de kullanabileceğiniz bu araç en son çıkan

Not: Kurulum dosyası zararlı yazılım olarak algılandıği için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Windows Live Messenger'ın 8.0, 8.1, 8.5 ve en son çıkan 9.0 (2009) sürümlerini destekleyen birden fazla Windows Live Messenger penceresi ve oturumu açabilmenize yarayan, reklamları, tabları, arama butonunu isteğiniz doğrultusunda kaldırabileceğiniz minik ama başarılı bir yama olan WLM Universal Patch en yeni Messenger sürümü ile de uyumlu.

Önemli! Yamayı uygulayacağınız sırada Windows Live Messenger'ı kapatmayı unutmayınız.

Kapanmadığına dair uyarı alırsanız "Ctrl+Alt+Del" tuşlarına aynı anda basın ve Windows Görev Yöneticisini açın. Oradan "İşlemler" sekmesine geçin ve aşağıdaki işlem listesinden "msnmsgr.exe" adındaki işlemi seçerek "İşlemi Sonlandır" buttonunu kullanın. Çoklu MSN yaması kurulumu sırasında hiçbir şekilde MSN Messenger, Windows Messenger vb. programların çalışır durumda olmaması gerekmektedir. Lütfen buna dikkat ederekyamayı uygulayın.

WLM Universal Patch programını kullanabilmeniz için bilgisayarınızda WLM programının yüklü olması gerekmektedir. Windows Live Messenger programının son sürümünü indirebilmek için MSN İndir sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WLM 2009 İçin Çoklu MSN Pencere Açma Yaması

    Windows Live Messenger 2009 kullanıcıları aynı anda birden fazla hesap ile WLM 2009'u açabilmelerini sağlayan ücretsiz çoklu msn penceresi açma yaması.
  • Windows Live Messenger 8.1 için Mess Patch (Yama)

    Windows Live Messenger 8.1.0178 için üretilmiş Mess Patch ile çoklu msn açma veya sınırsız titreşim özelliği gibi 76 yama seçeneği barındıran özel değişiklikler yapabileceğiniz bir yama.
  • Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch (Yama)

    Windows Live Messenger 8.5 için üretilmiş bu yama ile çoklu msn açma veya sınırsız titreşim özelliği gibi 76 farklı özelliği Windows Live Messenger 8.5 ile kullanabileceksiniz.
  • Windows Live Messenger için A-Patch 1.3.0

    MSN Live Messenger'da bazı ayrıntıları ayarlayabileceğiniz bir yama...
  • Messenger Plus! Live

    Windows Live Messenger 2009 (MSN 9) uyumlu Messenger Live! Plus'ın son sürümü; çoklu pencere açma, renkli isim yazmak, konuşma gizleme vb. kullanışlı ek özellikler, eğlenceli iletişim, yeni animasyonlar ve kişiselleştirme seçenekleri sağl
  • A-Patch

    A-Patch, MSN Messenger üzerindeki neredeyse her özelliği tek tek değiştirebilme imkanı sunan, basit ve küçük boyutlu bir MSN Messenger yaması.
  • Messenger Plus!

    Windows Live Messenger (WLM) 2011 uyumlu Messenger Plus! yeni sürümü ve yeni özellikleriyle karşımızda.
  • Çoklu Msn Açma ( Multi Msn )

    Birden fazla Msn Messenger pencesi açmak çok kolay... Tek bilgisayardan aynı anda farklı MSN'ler açabilirsiniz.