Windows Live Writer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

Windows Live Writer sayesinde blog yazılarınızı hemen yazabiliyor ve yayına alabiliyorsunuz.

Windows Live Writer programı, Microsoft tarafından hazırlanmış bir metin editörü olarak karşımıza çıktı ancak onu diğer metin editörlerinden farklı kılan bir nokta var. Yazdığınız yazıların direkt olarak çeşitli blog servislerinde yayınlanmasına olanak tanıyan program, böylece yazıları blog servislerinin web arayüzünü kullanarak girme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor ve çok sayıda servisi desteklediği için kullanırken herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Ücretsiz olarak sunulan ve bunun yanında oldukça sade bir arayüzle birlikte gelen uygulama, ilk açıldığında sizden blogunuzun giriş bilgilerini talep ediyor ve bu bilgileri kullanarak yazıların yayınlanmasının yolu açılıyor. Tabii ki programın bu işlevinden faydalanabilmek için aktif bir internet bağlantınız olması gerekiyor.

Programın arayüzünde direkt olarak blogunuzda paylaşılacak olan başlığı girme imkanınız var ve bunun yanında kategori, etiketler, yayınlanma saati gibi düzenlemeleri gerçekleştirmek de mümkün. Elbette yazıların doğru bir şekilde formatlanabilmesi için kullanabileceğiniz yazı formatı destekleri de yine programın kabiliyetleri arasında.

Tablolar ve resimler ekleme, bloglar arasında geçiş yapabilme ve diğer yayın kontrolleri de kullananların beğenecekleri seçenekler arasında yer alıyor. Fakat programın tarihinin biraz eski olması nedeniyle içerisinde yer alan bazı blog hizmetlerini tam verimli bir şekilde kullanmak mümkün olmayabiliyor ve bu nedenle dikkatli olmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows Live

    Windows Live programları ile internet aktivitelerinizi Microsoft programları ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Anlık mesajlaşma için Live Messenger, e-posta için Live Mail, blog yazılarınız için Live Writer oldukça başarılıdır.
  • Feed Writer 1.2.2

    Feed Writer bir masaüstü bazlı RSS düzenleme yazılımıdır. Kolay kullanımı ile kendi RSS besleyicinizi yaratabilirsiniz.
  • CutePDF Writer

    CutePDF Writer ile dilediğiniz tüm belgelerinizi programın sisteminize yükleyeceği sanal PDF yazıcısı sayesinde Adobe'nin elektronik belge formatına dönüştürmeniz mümkün.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • Code Writer

    Code Writer ile not tutabilir, kod dosyalarını açabilirsiniz.
  • Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch (Yama)

    Windows Live Messenger 8.5 için üretilmiş bu yama ile çoklu msn açma veya sınırsız titreşim özelliği gibi 76 farklı özelliği Windows Live Messenger 8.5 ile kullanabileceksiniz.
  • Windows Live Messenger Black Vista Skin

    Windows Live Messenger Skini...
  • Windows Live Messenger Vista Dark-Blue Skin

    Windows Live Messenger Skini...