Windows Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
2,824,108 TOPLAM İNDİRME
24.6 MB DOSYA BOYUTU

Daha estetik ve daha kullanışlı hale gelen yeni Windows Media Player 11 Türkçe sürümü ile karşınızda.

Müzik dinleyin, film izleyin, dilediğiniz her şeyi Windows Medya Oynatıcısı sayesinde kolaylıkla yapın! Windows Media Player 11, tüm dijital medyanızı depolamanın ve keyfini çıkarmanın yeni harika yollarını sunuyor. Bilgisayarınızdaki müziklere, videolara, resimlere ve TV kayıtlarına erişmek her zamankinden daha kolay. Yürütün, görüntüleyin, düzenleyin, dışarıdayken keyfini çıkarmak üzere taşınabilir bir aygıta eşitleyin veya evinizdeki diğer aygıtlarla paylaşın üstelik hepsini tek bir yerden yapın.

Yıllardır Windows platformunda müzikleri ve videoları açmak için kullanılan Windows Media Player, günümüzde pek de aktif bir şekilde kullanılmıyor. Günümüzde Wİndows kullanıcıları VLC Player'a ve GOM Player'a yönelirken, Windows Media Player'da güç kaybetti. Uzun bir süredir güncelleme de almayan uygulama, oldukça kararlı bir şekilde çalışmaktadır.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitGriff Advanced Media Player

    Windows için BitGriff Advanced Media Player, gelişmiş medya oynatma aracıdır.
  • Ace Media Player

    Ace Media Player, DivX, QuickTime, Real Media ve Windows Medya formatlarını destekleyen ücretsiz evrensel bir medya oynatıcıdır.
  • Media Player Classic Home Cinema

    Media Player Classic Home Cinema (Media Player Classic), Windows için ücretsiz, hızlı, tüm video ve ses dosya formatlarını oynatan medya oynatıcısı.
  • Cliprex Lite Video Player 2.5

    Bir Windows video oynatıcısı olan Cliprex Lite, Windows'unuzun klasik Media Player programına alternatif olabilir. AVI, ASF, WMV, MPEG-1, MPEG-2, DAT dosyalarını oynatabiliyor.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Impulse Media Player

    Impulse Media Player kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır
  • Media Player X

    Media Player X ücretsiz bir medya oynatıcıdır