WinIso

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,274 TOPLAM İNDİRME
6.72 MB DOSYA BOYUTU

WinIso, ISO ve BIN uzantılı görüntü dosyalarını düzenlemenize yarayan başarılı bir ISO yazılımıdır.

Sistem dosyalarınıza ait klasörleri ve CD/DVD için görüntü dosyalarını oluşturmak için kolay kullanıma sahip bir araç arıyorsanız, WinISO tam aradığınız program olabilir.

Uygulamanın kolay kullanımlı arayüzü sayesinde, programı ilk kez kullanan acemi bir kullanıcı bile kendisine kolaylıkla görüntü dosyaları oluşturarak bunları rahatlıkla yazdırabilir. ISO, BIN, CUE ve NRG gibi kalıp dosyası formatlarını destekleyen WinISO ile aynı zamanda CD ve DVD'lere kalıp dosyalarınızı yazdırabilirsiniz.

WinISO ile kalıp dosyaları oluşturmak için yapmanız gereken tek şey istediğiniz dosya veya klasörleri sisteminiz üzerinden seçmek ve uygun ayarları yaptıktan sonra, istediğiniz dosya adıyla kalıp dosyası şeklinde kaydetmektir.

Program oldukça hızlı çalışmaktadır.  Genellikle görüntü dosyalarını oluşturmak birkaç dakika sürüyor olsa da WinISO ile yaklaşık 350 MB'lık bir klasörü arşivlemek bir dakikadan daha az sürmektedir.

WinISO'nun bir diğer artısıda sadece birkaç tıklama ile boot edilebilir disk görüntüleri oluşturmanıza imkan sunuyor olmasıdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • AmoK CD/DVD Burning

    Küçük boyutlu ve kolay bir kullanıma sahip program ile CD ve DVD oluşturabilir, bütün medya uzantılı dosyaları CD veya DVD'ye sorunsuzca yazdırabilirsiniz.
  • AV CD Grabber

    AV CD Grabber, müzik CD'lerini bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan başarılı bir ses dönüştürme yazılımıdır.