WinSettings 6.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
0.94 MB DOSYA BOYUTU

Windows işletim sisteminin hantal kaldığı noktalarda işleri daha hızlı ve pratik hale getirecek faydalı bir yazılım.

Windows işletim sisteminin hantal kaldığı noktalarda işleri daha hızlı ve pratik hale getirecek faydalı bir yazılım. WinSettings'le; normal şartlarda sadece Windows'un o allak bullak sistem kaydı'na (Win Registry) girip karmaşık işlemler yapmanızı gerektirecek ayarları ve özelleştirmeleri WinSettings'le tahmin edeceğinizden çok daha pratik şekilde yapabiliyorsunuz. rnrnWinSettings'le, Windows üzerinde daha iyi kontrol sağlamanız için profesyonel kullanıcı olmanıza gerek yok; masaüstünü kolayca özelleştirebilir, Windows açılış-kapanış ekranlarına bir çırpıda istediğiniz resmi yerleştirebilir ve bilgisayarınız her açıldığında istediğiniz klasörlerin boşaltılmasını sağlayabilirsiniz. rnrnDahası; yazılımla gelen Image Lab uygulaması resim dosyaları ve ikonlar üzerinde işlemler yapmanıza, Screen Capture uygulaması ise tam ekrandan, pencereden veya ekranın seçtiğiniz alanından görüntü yakalamanıza; bu görüntüleri kaydedip doğrudan mail'e eklemenize olanak tanıyor. Açıkçası, WinSettings'in bu 20 günlük deneme sürümü bile sizde bağımlılık yaratabilir
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinSettings 8.1

    Sisteminizi düzenlemeniz için güzel bir program...
  • ShopFactory 6.0

    ShopFactory çok kullanışlı bir e-ticaret editörüdür.
  • Visual Basic Runtime 6

    Visual Basic 6.0 ile yapilan bazi programlarin Windows isletim sisteminde çalismasi için bazi dosyalara ihtiyaci vardir. Bu program iste bu programlarin çalismasi için gerekli olan dosyalari içerir.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • Android 6.0 Marshmallow Duvar Kağıtları

    Android 6.0 Marshmallow Duvar Kağıtları farklı duvar kağıtları sunan bir pakettir
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.