WinX DVD Author

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,465 TOPLAM İNDİRME
10.54 MB DOSYA BOYUTU

WinX DVD Author adlı program yardımıyla evinizde kolayca kendi DVD video disklerinizi hazırlayabilirsiniz.

WinX DVD Author sayesinde kendi videolarınıza menüler ve bölümler ekleyerek sonrasında bunları DVD şeklinde kaydedebilirsiniz.

VOB dönüştürücü, VOB'dan DVD derleyici, DVD yazıcı ve Youtube video indirici gibi farklı araçları içerisinde barındıran program kullanıcılara tam bir DVD çözümü sunmaktadır. Saydığımız tüm bu özelliklere programın ana menüsü üzerinden erişmek mümkündür.

Bu kadar çok özelliği bir arada bulunduruyor olmasına rağmen yine de programın en dikkat çekici özelliği kendi DVD disklerinizi hazırlamanıza izin veriyor olmasıdır. Bu işlemi programın kullanıcılara sunduğu sihirbaz yardımıyla üç kolay adımda gerçekleştirebilirsiniz.

Özellikle kendilerine özel DVD'ler oluşturarak anılarını en iyi şekilde hatırlamak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış olan WinX DVD Author gerçekten yararlı bir yazılım.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DVD Author Plus

    DVD Author Plus ile her tür CD/DVD işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. CD/DVD yazdırma, kopyalama, yedek alma ve daha fazlası.
  • WinX Free DVD to FLV Ripper

    WinX Free DVD to FLV Ripper, DVD disklerinizi FLV formatında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
  • WinX Free DVD to MP4 Ripper

    WinX Free DVD to MP4 Ripper ile DVD disklerinizi kolayca MP4 ve MPEG-4 video formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • WinX DVD Ripper

    DVD'lerinizi diğer video formatlarında saklamak ve riplemek için bu ücretsiz programı indirebilir ve formatlarını dönüştürebilirsiniz.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • AmoK CD/DVD Burning

    Küçük boyutlu ve kolay bir kullanıma sahip program ile CD ve DVD oluşturabilir, bütün medya uzantılı dosyaları CD veya DVD'ye sorunsuzca yazdırabilirsiniz.
  • Free CD DVD Burner

    Free CD DVD Burner, tüm kullanıcılar için kolay kullanımlı bir CD/DVD yazma çözümü sunan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free Easy CD DVD Burner

    Ücretsiz bir CD/DVD yazma uygulaması olan bu uygulama ile çok kolay bir şekilde ses veya farklı formatlardaki her türlü dosyanızı CD veya DVD'lere yazdırabilirsiniz.