WinX DVD Ripper

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
661 TOPLAM İNDİRME
11.79 MB DOSYA BOYUTU

DVD'lerinizi diğer video formatlarında saklamak ve riplemek için bu ücretsiz programı indirebilir ve formatlarını dönüştürebilirsiniz.

DVD'lerin yavaş yavaş eski bir teknoloji haline geldiği aşikar. Bu nedenle elinizdeki DVD'leri farklı dosya formatlarında saklamak için yapabilecekleriniz arasında elbette format dönüştürme ya da diğer adıyla ripleme işlemi yer alıyor. WinX DVD Ripper programı DVD'lerinizdeki videoları MP4, MPEG, WMV, FLV ve MOV olarak kaydetmenize imkan tanıyor ve böylece hem yerden tasarruf edebiliyor hem de filmlerinizi, videolarınızı çok daha uzun süreli saklama şansı elde edebiliyorsunuz.

Programın arayüzü kullanımı kolay olacak şekilde düzenlenmiş ve DVD'de yer alan dosyaları hemen seçenerek programın içerisine alabiliyorsunuz. Daha sonra tek yapmanız gereken yeni video dosyalarının yer alacağı klasörü seçmek ve aynı zamanda hangi formata dönüştürme yapılacağını belirlemek. Ripleme işlemi tamamlandığında programın çıktı klasörünü otomatik olarak açmasını ya da bilgisayarı otomatik olarak kapatmasını sağlamak da mümkün.

Biraz daha ince ayar seven kullanıcılar programın ses kalitesini ve video kalitesini değiştirebilecekleri menülerin yer almasından hoşlanacaklardır. Ayrıca DVD'yi önizleme, altyazı dilini seçme ve altyazıları kaldırma, başlangıç ve bitiş zamanları gibi bazı video düzenleme seçenekleri de programa dahil olarak geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinX Free DVD to MP4 Ripper

    WinX Free DVD to MP4 Ripper ile DVD disklerinizi kolayca MP4 ve MPEG-4 video formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • 4Free DVD Ripper

    4Free DVD Ripper, DVD filmlerini neredeyse tüm formatlara hızlı ve kaliteli şekilde dönüştürebilen ve küçültebilen bir yazılımdır.
  • WinX Free DVD to FLV Ripper

    WinX Free DVD to FLV Ripper, DVD disklerinizi FLV formatında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
  • Divx DVD Ripper

    DVD film formatlarını rahatlıkla değiştirebileceğiniz bir program..
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Arial CD Ripper V1.7.5

    Arial CD Ripper programı bir ses format dönüştürücüsü ve kaydetme aracıdır.
  • WinX Mobile Video Converter

    WinX Mobile Video Converter ile Android cihazlarınızla uyumlu videolar yaratabilirsiniz
  • WinX Free AVI to 3GP Converter

    WinX Free AVI to 3GP Converter ile AVI dosyalarınızı 3GP formatını dönüştürebilirsiniz