WinZip

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
939,337 TOPLAM İNDİRME
0.95 MB DOSYA BOYUTU

WinZip ile .zip, .rar, .tar, .7z gibi pek çok arşiv dosyasını rahatlıkla açabilir, profesyonel sıkıştırma ve arşiv yönetim özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma programı denildiği zaman akla ilk gelen yazılımlardan bir tanesi olan WinZip, şüphesiz ki dünya üzerinde en çok kullanılan arşiv programlarından bir tanesidir. Öyle ki birçok kullanıcı için ya WinRAR vardır ya da WinZip.

WinZip İndir

WinZip.zip, .rar, .tar, .bz2, .zipx, .7z, .cab, .jar, GZIP (.gz, .taz, .tgz), BZ2 (.bz, .bz2, .tbz, .tbz2), LHA/LZH (.lha, .lzh), Cabinet (.cab), Disc Image (.img, .iso), Compress (.tz, .z), UUencode (.uu, .uue), XXencode (.xxe), MIME (.b64, .mim), BinHex (.bhx, .hqx) gibi birçok dosya sıkıştırma veya arşiv dosyası formatına izin vermektedir. Bu sayede bilgisayarınız üzerinde yer alan dosya ve verileri istediğiniz zaman farklı sıkıştırma metotlarıyla arşivleyebilir veya arşivlenmiş olarak tarafınıza ulaşan verileri kolayca arşiv dosyalarından çıkarabilirsiniz.

Yeni sürümleriyle birlikte kullanıcılarına çok daha kolay kullanılabilen ve gelişmiş özelliklere sahip bir arayüz sunan WinZip, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Dosyalarınızı güvenli şekilde saklamak isteyen kullanıcılar için sıkıştırılmış arşiv dosyalarını şifreleme, e-posta yollarken dosya boyutundan tasarruf etmek isteyen kullanıcılar için gelişmiş sıkıştırma seçenekleri, klasörler arasında kolayca dolaşmak isteyen kullanıcılar için gelişmiş dosya gezgini ve daha birçok kullanışlı özelliği bir araya getiren WinZip, gerçekten de her bilgisayar üzerinde yer alması gereken yazılımlardan bir tanesidir.

Yahoo!, Gmail, Outlook ve daha birçok farklı e-posta istemcisi için entegrasyon desteğine sahip olan program ile e-posta yollamak istediğiniz zaman otomatik dosya sıkıştırma, arşivleme ve şifreleme işlemlerini kolayca tamamlayabilirsiniz.

WinZip Programı Özellikleri

  • Bilinen tüm sıkıştırılmış dosya formatları için destek sunar. Sadece tek tıklamayla zip, zipx, rar, 7z, tar, gzip, vhd, xz ve daha birçok farklı dosya uzantısına sahip sıkıştırılmış dosyayı saniyeler içerisinde açabilirsiniz.
  • Gelişmiş bir dosya yöneticisi üzerinde yer alan tüm özellikleri sizlere sunar. Tüm dosyalarınızı kolayca açabilir, düzenleyebilir, kopyalayabilir, taşıyabilir veya paylaşabilirsiniz.
  • Gizliliğinizi ve güvenliğinizi sonuna kadar korur. İstediğiniz tüm dosyalarınızı arşivlerken şifrelemenize olanak tanır.
  • Büyük boyutlu dosyaları sıkıştırarak kolayca sosyal medya, e-posta, hızlı mesaj ve bulut servisleri üzerinde paylaşmanıza olanak sağlar.
  • Gelişmiş MP3 sıkıştırma özelliği sayesinde, müzik dosyalarının boyutlarını çok daha düşük boyutlarda paylaşmanıza izin verir.
  • ve çok daha fazlası.

Dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma işlemleri için hızlı, güvenli ve kolay kullanılabilir bir program arıyorsanız WinZip'i mutlaka denemenizi öneririz.

* WinZip kurulumunu gerçekleştirdikten sonra "Use Evaluation Version" butonuna tıklayarak deneme sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

WinZip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
28,674 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

WinZip'in Android versiyonu ile mobil cihazınızda Zip dosyalarını açabilirsiniz

Dünyanın en tanınan arşiv yöneticisi olan WinZip bu uygulama ile Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize geliyor.

WinZip'in Android versiyonu kullanıcılara Android cihazlarının dahili depolama alanlarında, SD kartlarında yer alan ya da 3. parti uygulamalar veya e-postalar aracılığıyla indirilmiş olan Zip arşivlerini açmaya yardımcı olan bir mobil arşiv açma uygulamasıdır.

WinZip'in Android versiyonu sayesinde Zip dosyalarını açmak için Android cihazınızı bilgisayarınıza bağlama ve içindeki Zip arşivlerini bilgisayarınızda açma derdinden kurtulmaktasınız. WinZip'in Android versiyonunu kullanarak Android cihazınızda yer alan Zip dosyalarının içerisindeki desteklenen formata sahip görsel dosyalarını, metin dosyalarını ve web dosyalarını Winzip uygulaması içerisinden görüntüleyebilmektesiniz. Ayrıca kendini Android işletim sistemine entegre eden WinZip uygulaması diğer uygulamalarda rastladığınız Zip dosyalarını da WinZip kullarak açmanıza yardımcı oluyor.

WinZip kullanıcılara zaman kazandıran özelliklere de sahip. Uygulama ile açtığınız Zip dosyalarının içerisindeki dosyaları panoya kopyalayabiliyorsunuz ve başka bir uygulama içinde veya o-postalarınızda yapıştırabiliyorsunuz. Bunun yanında Zip dosyaları içerisinde yer alan .apk dosyaları WinZip uygulaması ile birlikte açılabiliyor ve uygulamalar daha hızlı bir şekilde yüklenebiliyor.

WinZip Android versiyonu şu dosyaları görüntülemenize yardımcı olmakta:

  • Fotoğraflar - jpg, jpeg, bmp, gif ve png
  • Metin dosyaları - txt, rtf, csv, ini, bat, inf, js, log, css, xml, cs, java, h, m, cpp, c, sql
  • Web içerikleri - htm, html, asp, jsp

WinZip Android versiyonu ile 3. parti uygulamalar içerisinde yer alan şu dosyaları açabilirsini: 

  • Word dökümanları - docx, doc
  • Excel sayfaları - xlsx, xls
  • Powerpoint sunumları - pptx, ppt
  • PDF dosyaları - pdf
Can Erdil Şentürk

WinZip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12,304 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

WinZip'in iOS sürümü ile mobil cihazınızda arşiv dosyalarını açabilirsiniz

Eğer iOS işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda arşiv dosyaarını açmakta sıkıntı yaşıyorsanız WinZip size bu konuda yardımcı olacak bir mobil arşiv yöneticisi olacaktır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen Winzip'in iOS versiyonu sayesinde en yaygın olarak kullanılan arşiv formatları olan Zip ve Rar dosyaları için arşiv açma ve içeriklerini görüntüleme işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz.

Özellikle e-posta uygulamalarını kullanırken mobil cihazlarımızda ekteki arşiv dosyalarını açmak problem olabiliyor. İş için veya okul için zamanımızın kısıtlı olduğu durumlarda bu dosyaların içeriklerini görüntülemek oldukça önemli olmakta. İşte bu gibi durumlarda WinZip'in iOS versiyonunu kullanabilirsiniz ve arşiv dosyalarınızın içerisindeki dosyalara saniyeler içerisinde erişebilirsiniz. AirDrop desteğine de sahip olan uygulama arşiv dosyalarını kolayca paylaşmanızı da mümkün kılıyor.

WinZip uygulaması ilebelli başlı arşiv fotmatlarını tek dokunuşla açabilirsiniz. Uygulama Zip dosyalarının içerisindeki görselleri kendi içerisinde yer alan fotoğraf görüntüleyici ile dahili olarak gösterebilmekte. Uygulamanın en kullanışlı yönlerinden biri e-posta eklerinde yer alan arşiv dosyalarını açabilmesi ve içeriklerini özel bir dosya içerisinde iOS cihazınızda depolayabilmesi.

WinZip iOS uygulaması ile Rar veya Zip dosyaları içerisinde yer alan şu dosyaları görüntüleyebilirsiniz:

  • Word dökümanları: doc ve docx
  • Excel dökümanları: xls ve xlsx
  • Powerpoint sunumları: ppt ve pptx
  • PDF dosyaları
  • Resim dosyaları: jpg, jpeg, png, gif, bmp, tif ve tiff
  • Metin dosyaları: rtf, txt, ini, bat, js, log, xml, inf, css, java, cs, h, m, cpp, c ve sql
  • Web içerikleri: html, htm, jsp ve asp
  • Keynote sunumları: key
  • Numbers dökümanları: numbers
  • Pages dökümanları: pages
  • Medya dosyaları: m4a, mp3, wav, mp4, mov
Can Erdil Şentürk

WinZip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
1,100 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

WinZip, Windows Phone platformundaki en iyi dosya sıkıştırma ve açma programı.

WinZip, popüler dosya sıkıştırma ve açma programı ve sadece bilgisayarımızda değil, telefonlarımızda da kullanabiliyoruz. Son olarak Windows platformunda karşımıza çıkan program evrensel nitelikli; dolasıyla indirdiğimiz vakit hem telefonumuzda hem de bilgisayarımızda aynı arayüzle tanışıyoruz.

Windows Phone platformunda dahi zipli dosyaları açmak, dosya sıkıştırmak için kullanabileceğimiz onlarca uygulama mevcut ancak fazla başarılı olduklarını söylemek mümkün değil. Büyük boyutlu dosyaları sıkıştırma ve açma işlemleri oldukça uzun sürmekle beraber detaylı seçenekler sunmuyorlar. WinZip bu soruna çözüm getiriyor. Yıllardır alışageldiğimiz dosya sıkıştırma programı artık telefonumuzda.

E-posta gönderirken kolay yüklenmesi açısından veya belge, video gibi depolama alanını işgal eden dosyaları sıkıştırarak alan kazanmak amacıyla kullanışlı bir uygulama olan WinZip, zip, 7z, RAR, zipx dahil 26 sıkıştırılmış dosya formatını destekliyor. Dosya ve klasör sıkıştırma hem kolay hem de hızlı.

Dropbox, Google Drive, Box, OneDrive gibi sıklıkla kullanılan bulut depolama servisleriyle de entegre çalışan WinZip’in her telefonda olması gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinZip Self-Extractor

    Sıkıştırma programına ihtiyaç duymadan kendiliğinden açılabilen ZIP dosyaları hazırlayabileceğiniz ve bu dosyalara kurulum gerçekleştirebileceğiniz profesyonel bir program.
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • B1 Free Archiver

    B1 Free Archiver, dosyalarınızı sıkıştırarak arşiv yapabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • CoffeeCup Free Zip Wizard

    CoffeeCup Free Zip Wizard ücretsiz dosya sıkıştırma ve ayıklamaya özelliklerine sahip yardımcı bir programdır.
  • MSI Unpacker

    MSI Unpacker, sıkıştırılmış MSI kurulum dosyalarını açmanıza olanak sağlayan kullanışlı bir yardımcı programdır.
  • Ezici (Dosya Sıkıştırıcı)

    Dosya sıkıştırma programıdır.
  • HaoZip

    HaoZip, Çin'in en iyi dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma programı olarak dikkat çekmekte.
  • Bandizip

    Bandizip, dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma işlemlerini kolayca gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir programıdır.