Wirecast

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17,682 TOPLAM İNDİRME
33.14 MB DOSYA BOYUTU

Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.

Wirecast dinamik web yayınları oluşturmayı kolay hale getiren kullanışlı bir uygulamadır. Bu noktada geleneksel çözümler pahalı özel donanımlar gerektirir ve birçoğu kullanıcıların ulaşamayacağı seviyededir.

Wirecast sizlere tek bir tıklamayla kolayca kendi yayın akışınızı hazırlamanıza ve yayınlamanıza olanak tanımaktadır.

Gerçek zamanlı olarak yaptığınız yayını kontrol edebileceğiniz program ile canlı yayın sırasında seyircilerin kamerasına bağlanabilir, yayına farklı bir müzik alabilir veya fonda resim gösterebilirsiniz.

QuickTime'ın akış mimarisinden yararlanan Wirecast ile yaptığınız yayınları birden çok kullanıcıya kolaylıkla ulaştırabilirsiniz.

Web üzerinde gelişmiş özelliklere sahip bir canlı yayın deneyimi yaşamak istiyorsanız Wirecast ilk denemeniz gereken yazılımlardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Can Çevrim

Wirecast

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,400 TOPLAM İNDİRME
43.51 MB DOSYA BOYUTU

Wirecast Mac'iniz üzerinden web üzerinde canlı yayın yapmanıza olanak tanıyan kullanışlı bir araçtır.

Wirecast birden fazla web kamerasını tek yayın üzerinde kullanabileceğiniz, 20'den fazla yerleşik video efektine sahip, basit arayüzlü, profesyonel yayın kalitesi sunan kaliteli bir canlı yayın programıdır.

Aynı zamanda Keynote entegrasyonu sunan program ayrıca birden fazla yayın desteği, yayın arşivleme ve birden fazla katman desteği gibi özellikleri de kullanıcılara sunmaktadır.

Çekim listenizi hazırladıktan sonra canlı yayın sırasında diğer bir kameraya tek bir tıkla geçiş yapabilirsiniz. Böylece yayın sırasında çeşitliliği sağlamış olur ve izleyenlerin profesyonel çekim havasını hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Çoklu katman desteğine sahip gerçek zamanlı yayın kontrol programı Wirecast'in kullanımı gerçekten çok kolay. Canlı yayın yapmanız gerekiyorsa hangi programı kullanmalıyım diye çok aramadan direkt Wirecast'i deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Acoustica

    Acoustica, ses ve müzik dosyaları üzerinde profesyonel düzenlemeler ve farklılıklar gerçekleştirebileceğiniz güçlü bir programdır.
  • Sound Forge Audio Studio

    Sound Forge Audio Studio, Sony'nin bilgisayar kullanıcılarına sunmuş olduğu gelişmiş ve güçlü özelliklere sahip bir ses kayıt ve düzenleme programı.
  • GoldWave

    Goldwave çok gelişmiş bir dijital ses düzenleyicisidir. Neredeyse tüm ses dosyalarınız üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.