Wise Data Recovery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67,563 TOPLAM İNDİRME
9.44 MB DOSYA BOYUTU

Wise Data Recovery ile bilgisayarınızdan yanlışlıkla veya bir hata sonucu silinen dosyaları ücretsiz bir şekilde geri getirebilirsiniz.

Yanlışlıkla işinize yarayan bir dosyayı sildiğiniz oldu mu? Daha sonra kullanmanız gereken dosyaları sildiğinize pişman mısınız? Bilgisayarınızın aniden çökmesi sonucu bazı özel verilerinizi kaybettiğiniz oldu mu?

Ücretsiz bir program olan Wise Data Recovery bu tarz sorunlarınıza çözüm olmak amacıyla geliştirilmiş başarılı bir dosya kurtarma yazılımıdır. Resimler, belgeler, ses ve video dosyaları, sıkıştırılmış dosyalar veya e-posta gibi tüm verilerinizi kurtarmanıza olanak tanır.

Tek yapmanız gereken programı kurduktan sonra, taramak istediğiniz sürücüyü seçmek ve tarama işlemini başlatmak. Tarama işlemi bittikten sonra listelenen dosyalar arasından istediğinizi seçerek tekrar gerii getirme şansına sahip olacaksınız. Alternatif bir dosya kurtarma yazılımı olarak Wise Data Recovery'i mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • USB Data Recovery

    USB Data Recovery ile taşınabilir belleklerinizden dosya kurtarabilirsiniz
  • Data Recovery

    Data Recovery, bozuk CD, DVD, hafıza kartları ve harici diskler üzerinde yer alan verileri kurtarmanıza olanak sağlayan bir veri kurtarma programıdır.
  • WinMend Data Recovery

    WinMend Data Recovery, yanlışlıkla silinen veya kaybolan dosyalarınızı geri getirebileceğiniz bir veri kurtarma programıdır.