Wise-FTP

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,433 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Oldukça kolay kullanım özelliklerine sahip ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip FTP programı olan Wise-FTP ile FTP siteleri üzerinden dosyaları artık çok daha rahat indirebilirsiniz. Ayrıca sunuculara dosya yükleme işleminizi de bu programla

Wise-FTP, bilgisayarınız ile internet sunucunuz arasında dosya transferi yapabilmek için ihtiyacınız olan FTP protokolünü size sunan oldukça kolay kullanımlı ve gelişmiş bir programdır. Bir web sayfasını yüklerken veya ftp sunuculardan dosya indirirken ihtiyacınız olan bir protokol olan FTP'yi uygulamanıza yarayan Wise-FTP ile artık internete dosya göndermek yada dosya almak çok daha kolay. Kolay özellikler ile donatılmış kullanıcı arayüzü sayesinde hiçbir zorluk çıkmadan işinizi yapmanıza olanak tanır. Ayrıca içerdiği notepad programı ile de oldukça kolay bir şekilde düzenleme yapmanıza olanak tanır.

Yeni versiyonda hızlı görüntüleme, düzenleme fonksiyonları işlem kutusuna entegre edilmiştir. Ve hata onarımları yapılmıştır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FileZilla

    FileZilla, Windows, Linux, macOS bilgisayarlarda kullanılabilen ücretsiz FTP istemcisi. En iyi FTP programları arasındadır.
  • Easy FTP

    Easy FTP, FTP sunucularına ulaşmak için kullanabileceğiniz basit bir FTP istemcisidir.
  • Simple FTP

    Piyasadaki birçok ücretli FTP yazılımına göre kullanışlı, küçük boyutlu ve kurulum gerektirmeyen bir yazılım olan Simple FTP ile dosyalarınızı rahatlıkla FTP sunucunuza atabileceksiniz.
  • Free FTP

    Free FTP programını kullanarak FTP işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • 32bit FTP 9.82.01

    32bit FTP güvenli ve hızlı bir FTP aracı olarak tanımlanabilir.
  • Alternate FTP

    Alternate FTP, ücretsiz ve basit bir FTP programıdır.
  • Cerberus FTP Server

    Cerberus FTP Server güvenilir ve çok yönlü bir FTP sunucusudur.
  • FTP Voyager

    Gelişmiş bir dosya transfer (FTP) yazılımı olan FTP Voyager ile sunucunuza veya hesabınız olan herhangi bir ftp adresine rahatlıkla dosya transferi yapabilirsiniz. Gönderme ve indirme işlemlerinizi en hızlı ve güvenli bir şekilde Voyager kul