WLM Ripper

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14,738 TOPLAM İNDİRME
0.46 MB DOSYA BOYUTU

WLM Ripper ile MSN'deki kişilerinizin görüntü resimlerini, kişisel ifadelerini, kişi kartı arka plan resimlerini ve hatta size gönderdikleri ses kliplerini otomatik olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

WLM Ripper ile kişilerinizin görüntü resimlerini, kişisel ifadelerini, kişi kartı arka plan resimlerini ve hatta size gönderdikleri ses kliplerini otomatik olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Bu küçük programı kullanabilmeniz için sisteminizde Microsoft .NET Framework Version 2.0 kurulu olmalıdır, aksi halde WLM Ripper kurulmayacaktır. Microsoft .NET Framework Version 2.0 gerekirse, aşağıdaki bağlantıdan indirip kurabilirsiniz:
Microsoft .NET Framework Version 2.0 Redistributable Package (x86)

22,4 MB'lık Microsoft .NET Framework Version 2.0'ı indirdikten sonra kurulum dosyasını çalıştırın ve kurulum işlemini bitirin:

NOT: Bu dokümanın sahibi MSXlabs.org sitesidir.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WLM 2009 İçin Çoklu MSN Pencere Açma Yaması

    Windows Live Messenger 2009 kullanıcıları aynı anda birden fazla hesap ile WLM 2009'u açabilmelerini sağlayan ücretsiz çoklu msn penceresi açma yaması.
  • MSN Messenger (WLM) Polygamy

    Aynı bilgisayarda birden fazla MSN oturumu açmanızı sağlayacak olan bu küçük yama ile artık bilgisayarınızdan istediğiniz kadar MSN hesabını aktif olarak kullanabileceksiniz.
  • Messenger Plus!

    Windows Live Messenger (WLM) 2011 uyumlu Messenger Plus! yeni sürümü ve yeni özellikleriyle karşımızda.
  • MSN Slide Max

    WLM kullanıcıları için eğlenceli seçenekler sunan MSN Slide Max ile görüntü resminize slide show ekleyebilir, mesajlarınızı otomatik değiştirebilirsiniz.
  • Windows Live Messenger için Çoklu MSN Açma Yaması (WLM Universal Patch)

    Windows Live Messenger programını birden fazla hesap ile aynı anda kullanmak için ihtiyacınız olan yama karşınızda. Birden fazla pencere açabilmenin yanında reklamları ve tabları kaldırmak için de kullanabileceğiniz bu araç en son çıkan
  • Blue Mountain Ripper

    Msn için herşey var wink,dynamic background..
  • Çoklu Msn Açma ( Multi Msn )

    Birden fazla Msn Messenger pencesi açmak çok kolay... Tek bilgisayardan aynı anda farklı MSN'ler açabilirsiniz.
  • A-Patch

    A-Patch, MSN Messenger üzerindeki neredeyse her özelliği tek tek değiştirebilme imkanı sunan, basit ve küçük boyutlu bir MSN Messenger yaması.