WonderFox Document Manager

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Belgelerinizi yönetebileceğiniz harika bir yazılım

WonderFox Document Manager, belgelerinizi yönetip aynı zamanda da yedekleyebileceğiniz bir yardımcı yazılımdır. Geri kurtarma gibi şahane özelliğiyle de dikkat çeken yazılım ile sizin için hayati önem taşıyan belgeleri kurtarabiliyorsunuz.

Oldukça basit bir kullanıma sahip olan WonderFox Document Manager yazılımı, bilgisayarınızdaki tüm belgeleri sizin için otomatik olarak tarar ve önünüze getirir. Böylece uzun süre belgelerinizi aramak zorunda kalmazsınız. Zamandan tasarruf etmenize olanak sağlayan yazılım aynı zamanda tek tık ile tüm belgelerinizi yedeklemenizi de sağlıyor. Kullanıcı dostu arayüzüyle de ön plana çıkan WonderFox Document Manager, bu tarz bir uygulama arayışı olan herkesin mutlaka denemesi gereken bir yazılım.

WonderFox Document Manager'i ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Eğer isterseniz Pro sürüme geçerek daha fazla özelliğe de sahip olabiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hard Disk Manager

    Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Advanced PDF Manager

    Advanced PDF Manager, çok güçlü, popüler ve kullanışlı bir PDF yönetim programı. PDF dosyaları üzerinde düzenleme ve değişiklik yapmanıza yardımcı olur.
  • Loadkit Download Manager

    Loadkit Download Manager, Windows 10 PC, tablet ve telefonunuzda kullanabileceğiniz özellikli dosya indirme yöneticisi.
  • Soft4Boost Document Converter

    Soft4Boost Document Converter programıyla döküman formatları arasında dönüştürme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Paragon Hard Disk Manager

    Paragon Hard Disk Manager, hard disk yönetimi ve optimizasyonu için kullanabileceğiniz oldukça kapsamlı bir Windows programıdır.
  • SanDisk Media Manager

    SanDisk Media Manager ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında kolayca dosya transfer edebilirsiniz