Wonderfox Nokia Video Converter Factory Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
949 TOPLAM İNDİRME
10.69 MB DOSYA BOYUTU

Wonderfox Nokia Video Converter Factory Pro ile videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz

Wonderfox Nokia Video Converter Factory Pro, video dönüştürme işlemini kapsamlı bir şekilde gerçekleştirirken video düzenleme seçenekleri gibi özellikleriyle benzerlerinden ayrılan çok amaçlı bir video dönüştürme programıdır.

Wonderfox Nokia Video Converter Factory Pro eğer bir Nokia telefona sahipseniz video dönüştürme seçenekleriyle sizi oldukça tatmin edecektir. Program birçok farklı Nokia telefon modeli için hazır profiller içermektedir. Bu hazır profiller sayesinde bilgisayarınızda kayıtlı videoları veya DVD'lerinizi direkt olarak Nokia telefonunuzla uyumlu hale getirebilirsiniz. Programın basit arayüzü sayesinde birkaç tıklama sonucu bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Wonderfox Nokia Video Converter Factory Pro videolarınızı elden geçirmenize de imkan tanıyor. Programın sunduğu video düzenleme araçları ile ihtiyacınıza daha uygun videolar hazırlayabilmeniz mümkündür. Video kesme özelliği sayesinde videoların istenmeyen yerlerini videodan çıkarabilir, video birleştirme özelliği ile farklı videoları birbirine ekleyebilir, video kırpma özelliği ile ekranınıza tam olarak uymayan videoların boyutunu yeniden yapılandırabilirsiniz. Program videoların parlaklık ve kontrast gibi temel renk ayarlarını değiştirebilmenize imkan verdiği gibi video efekti ekleme konusunda size yardımcı olmaktadır. Böylece özel renk filtrelerine ve görünümlere sahip videolar yaratabilirsiniz.

Wonderfox Nokia Video Converter Factory Pro dönüştürme işlemlerinde videolarda gömülü altyazıları korumaktadır. Bunun yanında videolardan ekran görüntüsü alabilmek Wonderfox Nokia Video Converter Factory Pro'nun diğer bir kullanışlı özelliğidir.


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wonderfox Video Converter Factory Pro

    Wonderfox Video Converter Factory Pro ile hemen hemen bütün video formatlarını birbirine dönüştürebilir, videoları düzenleyebilirsiniz
  • Wonderfox Apple Video Converter Factory Pro

    Wonderfox Apple Video Converter Factory Pro ile Apple cihazlarınız ile uyumlu videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Wonderfox HD Video Converter Factory Pro

    Wonderfox HD Video Converter Factory Pro ileri seviye bir video dönüştürme yazılımıdır.
  • Wonderfox Free HD Video Converter Factory

    Wonderfox Free HD Video Converter Factory ile videolarınızı ücretsiz bir şekilde farklı formatlara çevirebilirsiniz
  • iPad Video Converter Factory Pro

    iPad Video Converter Factory Pro ile iPad'iniz ile uyumlu videolar yaratabilirsiniz
  • BlackBerry Video Converter Factory Pro

    BlackBerry Video Converter Factory Pro, tüm sevdiğiniz videoları BlackBerry destekli formatlara çevirebilen başarılı bir programdır.
  • WonderFox DVD Video Converter

    WonderFox DVD Video Converter ile video ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz
  • Free Video Converter Factory

    Free Video Converter Factory, video ve ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştiren kullanışlı bir dönüştürme aracıdır.