Wordament Snap Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Wordament Snap Attack, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir kelime bulma oyunudur.

Wordament Snap Attack, Microsoft tarafından ücretsiz olarak sunulan gerçek zamanlı oynanan bir kelime oyunu ve oldukça popüler.

İster dokunmatik ekranlı Windows 8 tabletinizde, isterseniz de masaüstü bilgisayarınızda oynayabileceğiniz kelime oyununda karşınıza dünyanın dört bir yanından kelime avcıları çıkıyor. En kötüsü de kelimeleri türetmek için sadece 2.5 dakikanız var. Oldukça kısa bir sürede en fazla kelimeyi bularak rakiplerinizi geride bırakmaya çalışıyorsunuz. Ekranın sağ üst köşesinden sürenin işleyişini görürken kelime türetmek ise bir hayli zor. Yüksek puan almak için hem sözlükte olan bir kelimeyi bulmalı, hem de yüksek puan veren yani puanınızı katlayan harfleri seçmelisiniz.

Snap Attack’ın Windows platformu için hazırlanmış sürümü XBOX Live desteği ile geliyor. Günün ve haftanın en iyisini görebiliyor, diğer oyuncular arasındaki yerinizi öğrenebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Wordament Snap Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Wordament Snap Attack, süreye karşı oynanan eğlenceli bir kelimeli oyunudur.

Wordament Snap Attack, Microsoft’un popüler kelime bulma oyunu Wordament’ın süreli versiyonu. Android tabanlı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kelime oyunu, hem kelime dağarcığınızı hem de hızınızı ölçüyor.

Gerçek zamanlı olarak gerçek kişilere karşı oynayabileceğiniz bir kelime oyunu arıyorsanız Snap Attack kesinlikle en iyi seçim. 7 / 24 oyuncu bulabileceğiniz kelime oyununda amaç verilen süre zarfında olabildiğince kelime türetmek. Kelime türetirken yüksek puan kazanmak için hem sözlükte olan bir kelimeyi yazmalı hem de puanı yüksek olan harfleri kullanmalısınız. Kelime türetirken akıp giden süreyi sağ üst köşeden, topladığınız puanı sol üst köşeden görebiliyorsunuz. Süre dolduğunda ise diğer oyuncuların puanlarını ve buldukları kelimeler gösteriliyor.

Hızlı düşünme ve hareket etmeyi gerektiren Snap Attack, çok oyunculu destek sunan en iyi kelime oyunu.

Erkan Calp

Wordament Snap Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Wordament Snap Attack, gerçek zamanlı olarak gerçek kişilere karşı oynama şansı sunan süreli bir kelime bulma oyunudur.

Wordament Snap Attack, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kelime bulma oyunlarından biri.

Dünyanın dört yanından insanlara karşı yarıştığınız oyunda kelime türetmek için sadece 2.5 dakikanız var. Bu süre zarfında olabildiğince fazla sayıda kelime üretmelisiniz. Kelime üretirken kutucukların yanındaki numaralandırmalara kesinlikle dikkat edin. Zira bulduğunuz kelime sonrası kazandığınız puan bunlara göre belirleniyor ve çok daha kısa sürede daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. Diğer oyuncularla aynı tahtada kelime türetmeye çalıştığınız oyunda akıp giden süreyi ve puanınızı takip edebiliyorsunuz. 2.5 dakikanın sonunda ise diğer oyuncular arasındaki sıralamanızı ve bulunan kelimeleri görüyorsunuz.

Çabuk olmayı gerektiren bu kelime oyununda 24 saat kendinize rakip bulabiliyorsunuz. Daha da güzeli Türkçe kelimeler de türetebiliyorsunuz. Ancak Türkçe kelimelerin İngilizce kelimeler karşısında biraz eksik kaldığını belirtmem gerek. Bunun dışında hiçbir eksiği bulunmuyor ve kelime bulma oyunlarından keyif alan biriyseniz kesinlikle öneririm.

Erkan Calp

Wordament Snap Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Wordament Snap Attack, gerçek kişilere karşı süreye karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir kelime oyunudur.

Microsoft’un popüler kelime bulma oyunu Wordament’ın süreli sürümü Snap Attack, gerçek zamanlı olarak oynayabildiğiniz en eğlenceli kelime oyunu.

Dünyanın dört bir köşesinde kelime avcılarına karşı aynı tahta ve aynı süre içerisinde yarışma imkanı tanıyan Wordament Snap Attack, tamamen ücretsiz olarak geliyor ve reklam içermiyor. Hoş bir animasyonun ardından başladığımız oyunda kelimeleri bulmak için bize verilen süre sadece 2.5 dakika. Bu süre içerisinde – sözlükte var olup olmadığını düşünmeden - olabildiğince fazla sayıda kelime türetmeye çalışıyoruz. Kazandığımız puanlar ise harfler için önceden belirlenmiş rakamlara göre değişiyor. Kimi zaman puanımız 2 ile çarpılırken, kimi zaman da 9 ile çarpılıyor. En az tercih edilen harfleri kullanarak anlamlı bir kelime oluşturmanız ve puanınızı 9’a katlamanız kolay değil; bunu için kelime bilginizin gerçekten çok iyi olması gerekiyor.

İngilizce ve Türkçe kelimeleri destekleyen Snap Attack, süre üzerine kurulmuş şimdiye kadar oynadığım en iyi kelime bulma oyunu. Kelime bilginize güveniyorsanız, süre önemli değil diyorsanız u oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crack Attack

    Same game benzeri bir oyun... Kutuları evirin çevirin...
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.