Work Time Monitor

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME
0.46 MB DOSYA BOYUTU

Eğer bilgisayar başında yaptığınız işleriniz için ne kadar vakit harcadığınızın kaydını tutmak isterseniz bu programı kullanabilirsiniz.

Work Time Monitor programı bilgisayarınızın başında harcadığınız vaktin istatistiklerini tutabilmeniz için hazırlanmış ücretsiz ve kullanımı kolay uygulamalardan bir tanesi. Otomatik olarak rapor tutabilen ve hazırlayan program böylece aylık olarak çalıştığınız vakti ölçmenize yardımcı oluyor. Dolayısıyla, evden serbest zamanlı çalışanların ne kadar çalıştıklarını hesaplamak için kullanabilecekleri araçlardan birisi haline geliyor.

24 saatlik periyotlar boyunca işlerinizin başlangıç ve bitimini otomatik olarak tutabilen program böylece aktif olduğunuz zamanları ve bilgisayarınızın boşta olduğu zamanları kullanarak hesabını yapıyor. Masaüstü bilgisayarlar boş kaldıklarında sistem boşta işlemine başlıyorlar ancak taşınabilir bilgisayarlarda güç planına göre bu durum değişebildiği için tam olarak doğru sonuçları almanıza engel olabilir.

Program görev çubuğuna minimize edilmiş halde çalışıyor ve sizi herhangi bir şekilde rahatsız etmiyor. Toplam çalışma gün adedinizi, çalışma zamanınızı ve ortalama çalışma saatlerinizi de uygulamanın raporlarında görebilme imkanınız var. Ayrıca çalışmadığınız günleri de sizin için raporlara ekleyen program böylece düzeninizin bozulduğu günleri farketmenizi sağlıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpiceLogic Work Time Tracker

    SpiceLogic Work Time Tracker programını kullanarak kolayca zaman yönetiminizi sağlayabilir ve işlerinizin ne kadar tuttuğunu ölçebilirsiniz.
  • Neon: Office Communicator Monitor

    Bilgisayar kullanıcılarının ne kadar süreyle online ve offline olduğunu programı kullanarak öğrenebilirsiniz.
  • Self Employed Time Manager

    Self Employed Time Manager, gün içerisinde ne kadar çalıştığınızı takip etmenize olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.
  • Time & Chaos

    Günlük, haftalık hatta aylık yapacağınız tüm işlerinizi belirli bir düzene koyun ve kişisel, kurumsal bilgilerinizin tümünü kayıt altında tutun!
  • Rapla

    Rapla ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir ajanda ve etkinlik planlama programıdır.
  • Digital Planner

    Digital Planner uygulaması ile bilgisayarınızda planlama ve ajanda işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Task Coach

    Task Coach, yapmanız gereken işleri not alıp takibini yapabileceğiniz ücretsiz bir kişisel planlama uygulamasıdır.
  • Ertemsoft Ajanda 4.0.1b

    kişisel bilgilerinizi organize edebileceğiniz ajanda programı