World Clock

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,774 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

World Clock, dünya üzerinde yer alan farklı ülkelere veya şehirlere ait saatleri görüntülemenize olanak sağlayan dünya saatleri programıdır.

Basit bir masaüstü saat uygulaması olarak adlandırabileceğimiz World Clock, nerede olursanız olun, bulunduğunuz yerin zaman dilimine göre saati ve tarihi gösteren başarılı bir programdır.

Tek pencereden oluşan programın arayüzü oldukça şık, kullanışlı ve kolay kullanımlıdır. Program penceresi üzerine sağ klik tıklayarak yeni ülkeler ve şehirler için saatleri ekleyebilirsiniz.

Dünyanın farklı ülkelerine veya şehirlerine ait zaman dilimlerinden yararlanarak, farklı başlıklar altında birçok ülkeye veya şehre ait saatleri eklemek tamamen sizin elinizde.

Masaüstünüzde dünya üzerinde yer alan birçok ülkenin veya şehrin saatlerine yer verebileceğiniz World Clock ile nerede olursanız olun saatin kaç olduğunu bileceksiniz.

Can Çevrim

World Clock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
19.7 MB DOSYA BOYUTU

World Clock, iPhone ve iPad için özel olarak geliştirilen ve dünya saatlerini görmenizi sağlayan ücretsiz iOS uygulamasıdır.

World Clock, iPhone ve iPad sahibi kullanıcılar için hazırlanan dünya saatleri görüntüleme uygulamasıdır. Uygulama ile birlikte dünya üzerindeki heryerin saatini anlık olarak kontrol ve takip edebilirsiniz. Farklı saat dilimlerine çalışıyorsanız veya okuyorsanız World Clock size yardımcı olabilecek bir uygulamadır. Oldukça sade bir arayüze sahip olan uygulama tamamen ücretsizdir. Uygulama içerisinde ihtiyacınız olan tüm araçlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Online sunucular ile sürekli olarak güncellenen dünya saatleri istediğiniz an uygulama ile erişilebilir durumda ve her zaman doğru saati göstermektedir. Takip etmeniz gereken özel bir saat dilimi olduğunda favorilerinize ekleyerek, cihazınızın ekranına tek dokunuş ile istediğinizde kontrol edebilirsiniz.

Uygulama içerisinde bulunan saat farklı modlarla düzenlenebiliyor. Bu düzenlemeler analog veya dijital saatle seçenekleri ile birlikte renk seçeneklerini barındırıyor. Uygulamanın ücretsiz versiyonu reklam destekli olduğu için uygulamayı kullanırken zaman zaman reklamlar ile karşılaşabilirsiniz. Fakat uygulamayı yararlı bulmanız ve kullanmaya karar verdiğinizde istediğiniz an uygulamayı pro sürümüne yükselterek reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Muhteşem bir şekilde organize edilen uygulama sayesinde tüm dünya üzerinde bulunan bölgelerin saatlerine ekranınıza bir kaç dokunuş yaparak ulaşabiliyorsunuz. Uygulamanın renkleri sizi rahatsız etmemekle birlikte, saat ve tarih formatları internet üzerinden güncellenebilir.

iPhone ve iPad sahibi öğrenci ve çalışanların işine yarayabilecek olan World Clock uygulamasın ücretsiz olarak indirerek bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced World Clock

    Advanced World Clock uygulaması ile dünya üzerindeki bir şehirde saatin o an kaç olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Sharp World Clock

    Sharp World Clock istediğiniz sayıda ülkeye ait saatleri masaüstünüz üzerinde takip edebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Atomic Alarm Clock

    Windows için Atomic Alarm Clock programı, farklı alarmlar ile önemli olayları size hatırlatan masaüstü saat uygulamasıdır.
  • Digital Clock

    Digital Clock, masaüstünüzde kullanabileceğiniz bir saat aracıdır. Bu programda saatin dışında başka fonksiyonlar da yer almaktadır.
  • Clock Tray Skins

    Windows için Clock Tray Skins programı, standart Windows saatiniz ile yer değiştirebilen gelişmiş bir masaüstü saati ve tasarımı programıdır.
  • Free Alarm Clock

    Free Alarm Clock, birden çok alarm oluşturup tüm alarmları kolayca yönetmenizi sağlayan ücretsiz ve faydalı bir alarm programıdır.
  • Talking Desktop Clock

    Talking Desktop Clock programı sayesinde masaüstünüzde konuşan ve saati gösteren hoş bir programa sahip olabilirsiniz.
  • Timer

    Timer, Windows masaüstünüzde kullanabileceğiniz basit ve kullanışlı bir kronometre programıdır.