World of Soccer Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,635 TOPLAM İNDİRME

World of Soccer Online oldukça keyifli bir online futbol oyunudur

World of Soccer Online bize eskiden bilgisayarlarımızın DOS ortamında oynadığınız Sensible Soccer gibi keyifli oyunları hatırlatan bir yapıya sahip olan bir futbol oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan World of Soccer Online, online futbol oyunlarına farklı bir yaklaşım getiriyor. Hızlı bir şekilde rakiplerinizle eşleşebileceğiniz bir oyun olan World of Soccer Online'da maç sırası beklerken sıkılma deri yaşamıyorsunuz. Takımınızı seçtikten sonra oyuna başlıyorsunuz ve heyecan dolu maçlar yapıyorsunuz.

World of Soccer Online kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir futbol oyunu. Bu yapı hem oyuna retro bir hava kazandırıyor hem de oynanışı hızlı ve dinamik bir hale getiriyor. Oyunda tek bir oyuncuyu yönetiyorsunuz. Dilerseniz bir takım yaratabilir, dilerseniz bir takıma dahil olabilirsiniz. Arcade tadında bir futbol heyecanını bilgisayarlarınıza taşıyan World of Soccer Online sevimli 8 bit grafiklere sahip. Oyunun sistem gereksinimlerinin oldukça düşük olması onun hemen hemen her bilgisayarda oynanabilmesini mümkün kılıyor.

World of Soccer Online'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 1 GB RAM
  • 100 MB boş depolama alanı
  • İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

World of Soccer Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
769 TOPLAM İNDİRME

World of Soccer Online retro tarzda bir online futbol oyunlarıdır

World of Soccer Online, retro tarzda bir yapıya sahip olan ve keyifli karşılaşmalar yapabileceğiniz bir mobil futbol oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir online futbol oyunu olan World of Soccer Online, bize 80'li yılların sonlarında ve 90'lı yıllarda bilgisayarlarımızın DOS ortamında oynadığımız Sensible Soccer'a benzeyen bir yapı sunuyor. Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan World of Soccer Online'da tek bir oyuncuyu yönetiyoruz. Oyundaki maçlarda dilersek bir takıma dahil olabiliyoruz, dilersek maça tek başımıza başlayarak diğer oyuncuların takımımıza katılmasını bekleyebiliyoruz. Ayrıca maçlara izleyici olarak katılabilmemiz de mümkün.

8 bit sevimli grafiklere sahip olan World of Soccer Online'ı oynamak için ilk olarak kendinize bir kullanıcı hesabı açıyorsunuz. Hesap açtıktan sonra oyun sunucularından birini seçiyorsunuz ve oyuna başlıyorsunuz. Oyunun kontrollerinin gayet basit olduğu söylenebilir. Sol taraftaki sanal analog çubukla oyuncunuzu yönlendiriyor, sağ taraftaki tuşlarla şut, pas, top açma, yerden kayma, pas isteme gibi eylemler yapabiliyorsunuz.

World of Soccer Online boş zamanlarınızı değerlendirebilmeniz için keyifli bir mobil oyun seçimi olabilir.

Can Erdil Şentürk

World of Soccer Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME

World of Soccer Online oynaması oldukça keyifli bir mobil futbol oyunudur

World of Soccer Online eğer internet üzerinden diğer oyuncularla eşleşerek heyecan dolu maçlar yapmak isterseniz size bolca eğlence sunacak bir mobil futbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan World of Soccer Online, alışılmış online futbol oyunları içerisinde özel bir yere sahip. 80'li ve 90'lı yılların retro futbol oyunlarına sadık kalan World of Soccer Online'da kuşbakışı kamera açısıyla oyunu oynamaktayız. Oyunda tek bir futbolcuyu yönetmekte ve maçlara çıkmaktayız. Dilersek yeni bir maç başlatabiliyoruz, dilersek oynanmakta olan maçlara katılabiliyoruz. İsterseniz sadece maçları izleyebilmeniz de mümkün.

8 bit grafiklere sahip olan World of Soccer Online'ın göze hoş göründüğü söylenebilir. Oyunda başlamak için kendinize bir hesap yapıyorsunuz, sonrasında oyunu oynayacağınız sunucuyu seçiyorsunuz ve oyuna başlıyorsunuz. World of Soccer Online'ın kontrolleri oldukça basit. Oyuncuyu yönlendirmek için sol taraftaki analog çubuğu, şut atmak, pas vermek, yerden kaymak veya topu ayağınızdan açmak için sağ taraftaki tuşları kullanabilirsiniz.

World of Soccer Online vakit öldürmek için güzel bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Wide Soccer

    World Wide Soccer, Sensible Soccer ve Kick Off'a benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu futbol oyunu.
  • Ball 3D: Soccer Online

    Ball 3D: Soccer Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • Air Soccer Fever

    Air Soccer Fever, Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip, arkadaşlarınızla veya online maçlar yapabileceğiniz bir futbol oyunu.
  • World of Tanks Blitz

    World of Tanks Blitz, Windows 10 cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu.
  • World Of Tanks

    World of Tanks PC'de ücretsiz oynanabilen online multiplayer tank savaş oyunudur. Her yerde savaşmak için World of Tanks Blitz indirin!
  • PES 2018

    PES 2018 (Pro Evolution Soccer 2018), PC'de oynayabileceğiniz sağlam futbol oyunları arasında.
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • World of Shinobi

    World of Shinobi, ünlü manga serisi Naruto'nun evreninde geçen ücretsiz bir online web oyunudur.