World of Warships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
14,828 TOPLAM İNDİRME

World of Warships, savaş oyunları oynamaktan keyif alan bilgisayar oyuncularını memnun edecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir savaş oyunu.

World of Warships, geliştirdiği savaş oyunları ile her zaman ön planda olan Wargaming'in bir diğer ve en yeni savaş oyunu. Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz savaş oyunlarından bir tanesi olan World of Warships için bilgisayarınızda 19.5 GB boş yer olması gerekiyor. Ücretsiz olmasına rağmen son derece gelişmiş görsel ve oyun kalitesine sahip olduğunu söyleyebilirim. Gerçi oyun ücretsiz olmasına rağmen oyun içerisinde satın alma opsiyonları sunuluyor.

Tarih boyunca savaşlarda kullanılan ve simgeleşen nostaljik savaş gemileri ve uçaklarını filonuza dahil ederek okyanuslar üzerinde savaşlar yapacağınız oyunun oynanışı oldukça heyecanlı.

Büyük boyuttaki savaş gemileri filonuzu kurarak onlaro komuta edeceğiniz oyunda filonuzu kalabalıklaştırmak kadar filonuzda bulunan savaş gemileri ve uçaklarının parçalarının güçlendirilmesi de önem taşıyor. Bu nedenle parça geliştirmelerine gereken önemi vermeniz gerekiyor.

Dört farklı türdeki gemi, geliştirmeler ve bir çok harita bulunan oyunda kendi stratejilerinizi geliştirerek savaşlardan galip gelmeye çalışmanız gerekiyor. Yapacağınız her savaş kaybetseniz bile sizin için bir deneyim oluyor ve bir sonraki yapacağınız savaşlarda kullanmak üzere yeni bilgiler ediniyorsunuz.

Kısaca adrenaline doymanızı sağlayacak oyunun başından kalkamayabiliyorsunuz. Bu nedenle oynamaya başlamadan önce diğer işlerinizi bitirmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Diğer oyuncular ile savaşırken harita üzerindeki taktiksel detaylara önem vererek bunları avantaja çevirebileceğinizi unutmayın. Böylelikle bir çok savaşda rakiplerinize üstünlük sağlayarak savaşlardan galip ayrılabilirsiniz.

İndir butonuna tıkladığınızda gideceğiniz sayfa üzerinde bir hesap oluşturarak daha sonrasında karşınıza gelecek olan indirme seçeneği ile oyunu indirmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

World of Warships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
7,119 TOPLAM İNDİRME

World of Warships Blitz, Wargaming'in ödüllü PC gemi savaşları oyununun mobil sürümü.

World of Warships Blitz, Wargaming tarafından geliştirilen ödüllü PC oyunu World of Warships’in mobil platforma uyarlanan sürümü. Android platformunda görsellik, ses ve oynanış açısından açık ara en iyi multiplayer destekli gemi savaşları oyunu.

Android telefon ve tabletinizde en iyi grafiklere sahip online oynayabileceğiniz gemi savaş oyunu arıyorsanız World of Warships Blitz’e bir şans tanıyın derim. Karşılıklı 7 kişiden oluşan takımlar açık denizlerde birbirlerini batırmak için mücadele veriyorlar. Savaş gemileri, denizaltılar, kruvazörlerle yüz yüze geliyorsunuz. Herkes tek bir amaç için savaşıyor: Denizlerin hakimi olmak.

Aksiyon tarafı ağır basan gemi savaş oyununda oldukça detaylı hazırlanmış bir oyun ekranıyla karşılaşıyoruz. Sol üstte düşman gemilerini takip edebildiğiniz radar ve takım arkadaşlarınızla iletişime geçebildiğiniz sohbet kısayolu, sol alt köşede geminizin yönünü ve hızını ayarlayabildiğiniz hassas butonlar, sağ alt köşede geminizi onarmaktan düşman gemilerine yakınlaşmaya savaş esnasında ihtiyacınız olan her şey, üst tarafta da savaş süresi ile suya gömdüğünüz ve sahip olduğunuz gemi sayısı yer alıyor.

Erkan Calp

World of Warships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
602 TOPLAM İNDİRME
211 MB DOSYA BOYUTU

World of Warships Blitz, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen gemi savaşları oyunu.

World of Warships Blitz, ödüllü PC gemi savaşları oyunu World of Warships’in yapımcıları tarafından hazırlanmış, son derece kalite grafik ve oynanışa sahip bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla şaşırtan gemi savaş oyununda karşılıklı 7’li takımlar halinde süreli savaşlara giriyoruz.

Bizleri İkinci Dünya Savaşı döneminin savaş gemileri, kruvazörler, muhripleriyle 6 dakikalık savaşlara sokan oyunda sadece multiplayer oynama seçeneği var. Senaryo modu, görevler, serbest savaş gibi modların hiçbiri yok; takımlar belirleniyor ve direkt tanımadığımız kişilerle savaşmaya başlıyorsunuz. Takımınızda 7, karşı takımda 7 olmak üzere 14 gemi bulunduğundan ve savaş süresi çok az olduğundan kimse durmak bilmiyor. Herkes verilen sürede birbirini batırmak için mücadele ediyor.

Süre sınırı, enerji barının dolması bekleme gibi kısıtlamaların olmadığı, sürükleyici bir oynanış sunan gemi oyununda ortam, sesler o kadar iyi hazırlanmış ki kendinizi gerçekten bir savaşın içindeymiş gibi hissediyor, oyundan kopamıyorsunuz. Savaş esnasında düşman gemilerine yakınlaşmaktan geminin hızını dilediğiniz gibi ayarlamaya her şey olabildiğince basit, düğmelerle kolaylıkla sağlanabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Castles

    World of Castles bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • World of Tanks Blitz

    World of Tanks Blitz, Windows 10 cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu.
  • World of Warcraft

    World of Warcraft sadece bir oyun değil, içerisinde yaşayacağınız bambaşka bir dünya olarak sizi kendisine bağlayacak yeni bir yaşam tarzı.
  • World of Warcraft Starter Edition

    World of Warcraft'ın devasa oyun dünyasına bir göz atmak istiyorsanız ücretsiz olarak Starter Edition paketini bilgisayarınıza indirerek, oyunu deneme şansına sahip olabilirsiniz.
  • Heroes of Paragon

    Heroes of Paragon bol aksiyon içeren savaşlara yer veren bir strateji oyunudur
  • Heroes of Order & Chaos

    Heroes of Order & Chaos, Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarlar için Türkçe MOBA oyunu.
  • Shadow Tactics: Blades of the Shogun

    Shadow Tactics: Blades of the Shogun ile sabotaj, suikast ve casusluk dolu bir oyun sizleri bekliyor.
  • Total War: WARHAMMER III - Champions of Chaos

    Total War: WARHAMMER III - Champions of Chaos ile 4 yeni savaş lordunu deneyimleyeceksiniz.